ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η Ryanair εξοπλίζεται με iPads και συνεργάζεται με τη Vodafone




H Ryanair διαφημίζεται ως αγαπημένη αεροπορική εταιρεία στην Ευρώπη και ο στόλος της αποτελείται από 300 Boeing 737-800s αναλαμβάνοντας πτήσεις σε 189 προορισμούς σε 30 χώρες, καθώς και από ακόμη 280 αεροπλάνα.
Όπως ανακοίνωσε η Ryanair, θα συνεργαστεί με τη Vodafone Ιρλανδίας για τη παροχή "τοπικής και ευρείας πρόσβασης στο Διαδίκτυο και στην τηλεφωνία μέσω δικτύων 3G και 4G" σε όλες τις πτήσεις που πραγματοποιούν τη διαδρομή από Ευρώπη μέχρι και τη Βόρεια Αφρική.

Επιπλέον, η υποστήριξη της γνωστής εταιρείας κινητής τηλεφωνίας και τηλεπικοινωνιών θα επεκταθεί και στις επικοινωνίες ή στην υποδομή IT και σε διαδικασίες όπως στον έλεγχο των εισιτηρίων, στο check-in, στο πλήρωμα εδάφους, στο προσωπικό στα αεροσκάφη και στα πιλοτικά συστήματα.

Στο πλαίσιο συνεργασίας δύο εταιρειών, η Ryanair θα ξεκινήσει ένα νέο πρόγραμμα, το Electronic Flight Bag, εξοπλίζοντας τους πιλότους της με Apple iPads σε μια προσπάθεια να περιοριστεί η χρήση χαρτιού, που είναι υποχρεωμένοι να έχουν μαζί τους, και το οποίο μπορεί να ζυγίζει έως και περίπου 15 κιλά. Σε ανάλογη κίνηση είχε καταφύγει και η American Airlines, περιλαμβάνοντας τα πάντα σε ένα iPad και εξοικονομώντας περίπου 1,2 εκατομμύρια δολάρια σε καύσιμα.

Τέλος, η νέα συνεργασία θα φέρει και ένα νέο σύστημα εσωτερικών πωλήσεων, για το οποίο όμως δεν έχουν δοθεί περαιτέρω λεπτομέρειες.

Δεν υπάρχουν σχόλια