ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η Ricoh παρουσίασε την Pentax K-S2

Τον διάδοχο της Pentax K-S1 ανακοίνωσε η Ricoh, με την Pentax K-S2 να διαφημίζεται ως η μικρότερη dSLR που μπορεί να αντέξει στην σκόνη και στην βροχή.
Επίσης, είναι η πρώτη κάμερα στην σειρά Pentax K που ενσωματώνει τεχνολογία Wireless LAN, καθιστώντας απλή την διαδικασία απομακρυσμένου ελέγχου και διαμοιρασμού των εικόνων στο Internet.
H νέα Pentex K-S2 διαθέτει αισθητήρα CMOS στα 20,12 Megapixels και υποστηρίζει εύρος ISO που φτάνει έως στα 51.200. Η κάμερα διαθέτει το σύστημα εστίασης SAFOX AF της Pentax που έχει 11 αισθητήρας, καθώς και 9 ακόμη σε σταυροειδή διάταξη στο κέντρο.
Διαθέτει ανακλινόμενη οθόνη LCD με διαγώνιο 3 ιντσών (921.000 dot) ενώ όπως είπαμε ενσωματώνει WiFi καθώς και NFC. Υποστηρίζει λήψη video 1080p στα 30fps και 720p στα 60fps.
Η μικρή dSLR της Ricoh όπως αναφέραμε και στην αρχή του άρθρου διαφημίζεται από την κατασκευάστρια της ως η μικρότερη dSLR στον κόσμο που είναι "dustproof" και "weather-resistant".

Η κάμερα είναι διαθέσιμη και σε kit με το σύστημα φακών Pentax-DA L 18-50mm F4-5.6 DC WR RE που επίσης έχει "weather-resistant" ιδιότητες.

Δημοσιευμένη Εικόνα

Η Ricoh Pentax K-S2 θα είναι διαθέσιμη σε μαύρο, λευκό και σε γκρι (γραφίτη) με κόστος $799,95 και από τον Απρίλιο, θα κυκλοφορήσει σε επτά ακόμη μοντέρνα χρώματα (Forest Green, Desert Beige και Stone Gray από την Nature Collection, White, Lime, Black και Pink, White με Racing Stripe και Black με Racing Stripe από την Sports Collection.

Δημοσιευμένη Εικόνα
Δημοσιευμένη Εικόνα

 Site: SlashGear

Δεν υπάρχουν σχόλια