ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Το Imgur σου επιτρέπει τώρα να φτιάξεις όμορφα GIFs από online videos



Παλαιότερα είχαμε αναφερθεί στο νέο πρότυπο GIFV από την γνωστη και ιδιαίτερα δημοφιλής υπηρεσία φιλοξενίας εικόνων και κινούμενων εικόνων Imgur.
Σύμφωνα με την εταιρεία το νέο πρότυπο GIFV (που προφέρεται "jiffy") προσφέρει υψηλότερη ποιότητα κινούμενης εικόνας σε μικρότερο μέγεθος αρχείου από ότι προσφέρει το παραδοσιακό πρότυπο GIF.

Τώρα η υπηρεσία λανσάρει ένα νέο online εργαλείο, το οποίο επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργήσουν αρχεία κινούμενης εικόνας GIFV από αρχεία video που βρίσκονται online (π.χ χρησιμοποιώντας την διεύθυνση τους στο YouTube).

Η διαδικασία είναι ιδιαίτερα απλή. Τοποθετείς στο κατάλληλο πεδίο την διεύθυνση του video στο YouTube για παράδειγμα, επιλέγεις το σημείο που επιθυμείς να μετατρέψεις σε αρχείο GIF και περιμένεις.

Σε όλες τις περιπτώσεις, είχαμε στα χέρια μας τον σύνδεσμο για ένα καλής ποιότητας αρχείο GIFV -άλλοι κάνουν λόγο για τις περισσότερες φορές, αφού άλλες φορές η εξαγωγή ήταν σε GIF. Με λίγες βελτιώσεις, το συγκεκριμένο εργαλείο μπορεί να γίνει αγαπημένη... συνήθεια. Εδώ μπορείτε να δείτε το GIFV που δημιουργήσαμε εμείς από αυτό το YouTube video.

 Site: Engadget

Δεν υπάρχουν σχόλια