ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Νέο firmware για τον controller του Xbox One με σημαντικές βελτιώσεις


H Microsoft ανακοίνωσε πως θα κάνει διαθέσιμη αυτή την εβδομάδα μια ενημέρωση για το Firmware του ασύρματου controller του Xbox One, με σκοπό να βελτιώσει τη συνδεσιμότητα και την αξιοπιστία του.
Τα μέλη της ομάδας χρηστών που έχουν πρόσβαση στην Προεπισκόπηση των ενημερώσεων της κονσόλας θα λάβουν άμεσα το αρχείο της ενημέρωσης, ενώ κάθε κάτοχος της Xbox One κονσόλας θα είναι σε θέση να κάνει την ενημέρωση στο Firmware του controller του εντός των επομένων 30 ημερών.

H νέα ενημέρωση παρέχει τις δυο παρακάτω βελτιώσεις:

Γρηγορότερη σύνδεση. Θα μπορείτε πλέον να συνδέσετε τον controller στην κονσόλα σε λιγότερα από δυο δευτερόλεπτα σε σχέση με τα 4 έως 5 που απαιτούνταν πριν την πρόσφατη ενημέρωση.
Βελτιώσεις στη σταθερότητα. Η Microsoft υποστηρίζει πως το νέο firmware παρέχει διορθώσεις για μια σειρά ζητημάτων τα οποία υποβλήθηκαν προς επίλυση από πελάτες και χρήστες της κονσόλας.

Για να ενημερώσετε το Firmware στον controller του Xbox One θα πρέπει να τον συνδέσετε πρώτα στην κονσόλα σας χρησιμοποιώντας ένα καλώδιο USB. (Σε περίπτωση που έχετε μόνιμα ένα τέτοιο καλώδιο συνδεδεμένο στην κονσόλα για λόγους φόρτισης, τα πράγματα γίνονται ακόμα ευκολότερα). Στη συνέχεια πιέστε στον controller το κουμπί για το Menu, περιηγηθείτε στις "Ρυθμίσεις", προχωρήστε στο "Συσκευές και Βοηθήματα" και κατόπιν διαλέξτε τον controller και επιλέξτε "Ενημέρωση".
Θα δείτε στην οθόνη το μήνυμα "Ενημέρωση controller" κατά τη διάρκεια που η ενημέρωση κατεβαίνει και εγκαθίσταται στην κονσόλα σας. Όταν τελειώσει αυτή η διαδικασία πατήστε το "Β" για να επιστρέψετε στην προηγούμενη οθόνη και θα διαπιστώσετε πως το Firmware που έχετε πλέον εγκατεστημένο είναι της έκδοσης 1.2.2236.0
Αυτή είναι η δεύτερη φορά που η Microsoft κάνει διαθέσιμη ενημέρωση για τον controller του Xbox One. H αρχική έλαβε χώρα, όταν η κονσόλα έγινε για πρώτη φορά διαθέσιμη.

Δεν υπάρχουν σχόλια