ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Hello, ο νέος Dialer του Facebook για το Android

Το Facebook έχει τη δική του πρόταση όσον αφορά τους Android Dialers, παρουσιάζοντας σήμερα το Facebook Hello, στόχος του οποίου είναι να κάνει το smartphone σας εξυπνότερο, χρησιμοποιώντας τη δύναμη της δημοφιλούς ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης.
Όπως κάθε dialer για την πλατφόρμα του Android, έτσι και το Facebook Hello, αντικαθιστά την προκαθορισμένη εφαρμογή η οποία είναι υπεύθυνη για την πραγματοποίηση των τηλεφωνικών σας κλήσεων, εμπλουτίζοντας την με δεδομένα που προέρχονται από το προφίλ που διαθέτετε στο Facebook.

Έτσι μπορείτε να δείτε άμεσα ποιος σας καλεί από τη στιγμή που γίνεται η ταυτοποίηση του τηλεφωνικού αριθμού με συγκεκριμένο προφίλ χρήστη ο οποίος έχει επιλέξει τη δημοσίευση του τηλεφωνικού του αριθμού στους φίλους του. Η συγκεκριμένη δυνατότητα λειτουργεί ακόμα και αν δεν έχετε αποθηκευμένη την επαφή του χρήστη στο κινητό τηλέφωνο ενώ εμφανίζεται η φωτογραφία του προφίλ του και διάφορες άλλες πληροφορίες όπως το αν έχει γενέθλια προκειμένου να του ευχηθείτε.


Μπορείτε ακόμα να αποκλείσετε τηλεφωνικούς αριθμούς από το να σας καλέσουν ξανά στο μέλλον αλλά και να βρείτε σημεία ενδιαφέροντος για να επισκεφθείτε. Τέλος το Facebook Hello συνεργάζεται και με το Facebook Messenger προκειμένου να πραγματοποιήσετε δωρεάν τηλεφωνικές κλήσεις μέσω VoIP δικτύου ή να στείλετε γραπτά μηνύματα στην επαφή που σας ενδιαφέρει.

Πάντως για την ώρα η εφαρμογή διατίθεται προς δοκιμή μόνο για τους χρήστες των Ηνωμένων Πολιτειών, ενώ όσοι τολμηροί επιθυμούν να την εγκαταστήσουν στο smartphone τους, μπορούν να κατεβάσουν από εδώ το σχετικό αρχείο .apk.

Δεν υπάρχουν σχόλια