ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Μετά το καλοκαίρι η Nvidia θα παρουσιάσει την νέα GeForce GTX 980 Ti

 
Σύμφωνα με αναφορές, η Nvidia αναμένεται να παρουσιάσει την νέα GeForce GTX 980 Ti μετά το καλοκαίρι. Η εταιρεία είναι πιθανό να θέλει η αγορά να απορροφήσει πρώτα όσες κάρτες γραφικών τύπου GeForce GTX 980 υπάρχουν ήδη στις αποθήκες των καταστημάτων.
Επιπλέον, θα έχει την δυνατότητα να διαπιστώσει την απόδοση της νέας κορυφαίας κάρτας γραφικών της AMD, Radeon R9 390X, που αναμένεται να παρουσιαστεί το καλοκαίρι -Ιούνιο ή Ιούλιο- για να πραγματοποιήσει, εφόσον χρειαστούν, κάποιες αλλαγές.
Όσο αφορά στην Nvidia GeForce GTX 980 Ti, αναμένεται να βασίζεται σε μία διαμόρφωση του επεξεργαστή γραφικών GM200 (με 3072 πυρήνες CUDA), που θα είναι παρόμοια με αυτή που "τροφοδοτεί" την GeForce GTX Titan X, και ενώ το εύρος του memory interface θα παραμείνει όμοιο (384-bit), η ποσότητα της μνήμης αναμένεται να έχει το μισό μέγεθος (6GB).

Η εταιρεία αναμένεται να επιτρέψει στις συνεργάτιδες εταιρείες AIC (Add-In-Card) να παροσιάσουν κάρτες γραφικών που θα διαθέτουν τα δικά τους, custom-made, συστήματα ψύξης.

 Site: SweClockers

Δεν υπάρχουν σχόλια