ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Panasonic Toughbook CF-MX4. 2-σε-1 convertible notebook



Η Panasonic ανακοίνωσε ένα νέο ανθεκτικό convertible 2-in-1 laptop που απευθύνεται σε επαγγελματίες και έχει την ονομασία Toughbook CF-MX4.
Το Toughbook CF-MX4 είναι ένα κανονικό notebook -με πληκτρολόγιο κ.λπ- που μπορεί εύκολα να μετατραπεί σε tablet. Διαθέτει οθόνη αφής 12,5 ιντσών LCD IPS ανάλυσης Full HD (1080p), υποστηρίζει stylus (διαθέτει ειδική υποδοχή για το αξεσουάρ) και βασίζεται σε επεξεργαστή Core 5ης γενιάς της Intel, και πιο συγκεκριμένα στο μοντέλο Intel Core i5-5300U vPro, ο οποίος ανάλογα το επίπεδο εξοπλισμού μπορεί να συνοδεύεται από 4GB ή 8GB RAM και από 128GB ή 256GB αποθηκευτικού χώρου (solid state drive).

Στον εξοπλισμό του περιλαμβάνονται WiFi 802.11a/b/g/n/ac, Bluetooth, LAN, έξοδοι VGA και HDMI, υποδοχή για κάρτες SD καθώς και δύο USB 3.0 υποδοχές. Προαιρετικά μπορεί να υποστηρίξει και δίκτυα 4G LTE. Το πάχος είναι 21 χιλιοστά ενώ το βάρος του 1,14 κιλά.
Όσο αφορά στις... αντοχές του, εξαιτίας ενός νέου κράματος από μαγνήσιο και ανθρακονήματα που ονομάζεται UHD, μπορεί να αντέχει σε πτώσεις από 76 εκατοστά και σε ισχυρούς κραδασμούς (100-kgf).

Το Toughbook CF-MX4 όσο αφορά στο λογισμικό βασίζεται στο λειτουργικό Windows 8.1 Pro της Microsoft. Θα κυκλοφορήσει στα τέλη Απριλίου με τιμές που θα ξεκινούν από τις £1504 (προ φόρων).

 Site: Windows Central

Δεν υπάρχουν σχόλια