ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

H Dell μεταφέρει τη μαγεία του XPS 13 και στις 15 ίντσες με το XPS 15

Η νέα γενιά του φορητού υπολογιστή XPS 13 μας γοήτευσε με το σχεδιασμό, τα τεχνικά χαρακτηριστικά και τη φοβερή οθόνη των 13' ιντσών η οποία έχει περιμετρικά ελάχιστα περιθώρια, με τη Dell να είναι έτοιμη να επαναλάβει τη μαγική συνταγή και στις 15 ίντσες
Οι πληροφορίες μας έρχονται από την πρόσφατη παρουσίαση της Microsoft στα πλαίσια της έκθεσης Computex 2015 όπου και η εταιρεία παρουσίασε στη σκηνή για ελάχιστο χρονικό διάστημα, νέα συστήματα τα οποία θα βασίζονται στα επερχόμενα Windows 10.
Αν και δεν υπάρχει ακόμα επίσημη ανακοίνωση για τα τεχνικά χαρακτηριστικά του XPS 15, πιθανότατα η Dell θα ενσωματώσει και σ'αυτό το μοντέλο οθόνη αφής Infinity με ανάλυση 3200 x 1800 όπως και στο μικρότερο αδερφάκι, ενώ θα πρέπει να περιμένουμε και την τελευταία γενιά επεξεργαστών Core i5-i7 της Intel.
Για την ώρα ο υπολογιστής εκτίθεται στον εκθεσιακό χώρο της Dell, με τους υπευθύνους της εταιρείας όμως να απαγορεύουν το χειρισμό του κάτι που πιθανότατα υποδηλώνει ότι η επίσημη κυκλοφορία του αργεί. Σύμφωνα πάντως με στελέχη της εταιρείας, η κυκλοφορία του XPS 15 υπολογίζεται «μέσα στο έτος».

Δημοσιευμένη Εικόνα

 Site: TheVerge

Δεν υπάρχουν σχόλια