ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δύο νέα τροφοδοτικά από την Gigabyte


Δύο νέα τροφοδοτικά υψηλής απόδοσης και ποιότητας ανακοίνωσε η Gigabyte, ένα με πιστοποίηση 80 PLUS Gold και ένα με πιστοποίηση 80 PLUS Bronze. Πρόκειται για τα μοντέλα GIGABYTE G750H και GIGABYTE B700H.
.
Το GIGABYTE G750H έρχεται με πιστοποίηση 80 PLUS Gold, το οποίο μεταφράζεται σε απόδοση άνω του 90%. Χρησιμοποιεί 100% Ιαπωνικού πυκνωτές και υψηλής ποιότητας υλικά για μεγαλύτερη αντοχή στο χρόνο και αυξημένη αξιοπιστία. Διαθέτει μονή γραμμή στα 12V ικανή να παρέχει σταθερά 750W, καθιστώντας το τροφοδοτικό κατάλληλο για χρήση σε συστήματα που θα υποστούν υπερχονισμό. Με τέσσερα καλώδια PCI-e 6+2 Pin x4 μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε σύστημα με περισσότερες από μία κάρτες γραφικών. Ο ανεμιστήρας του είναι των 140 χιλιοστών, οι στροφές του ρυθμίζονται με βάση την θερμοκρασία του τροφοδοτικού και προσφέρει σχεδόν αθόρυβη λειτουργία. Είναι semi modular με τα καλώδια της μητρικής και του επεξεργαστή να είναι τα μόνα που είναι κολλημένα στο τροφοδοτικό. Όλα τα καλώδια είναι μαύρα και επίπεδα.

G750H 1
G750H 2

Το GIGABYTE B700H έρχεται με πιστοποίηση 80 PLUS Bronze, με την απόδοση του να υπερβαίνει το 85%. Είναι επίσης semi modular με μαύρα και επίπεδα καλώδια. Διαθέτει υψηλής ποιότητας Ιαπωνικούς πυκνωτές, μονή γραμμή στα +12V, τέσσερα καλώδια PCI-e 6+2 Pin x4 και ανεμιστήρα των 120 χιλιοστών του οποίου οι στροφές μεταβάλλονται ανάλογα με την θερμοκρασία του τροφοδοτικού.

Δεν υπάρχουν σχόλια