ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

iPad Air 3: Έρχεται με 4 ηχεία και LED flash;

Βρισκόμαστε στις αρχές του 2016 και η φημολογία σχετικά με το επόμενο tablet της Apple, το iPad Air 3, αυξάνονται συνεχώς. Σύμφωνα με πρόσφατη διαρροή του σχεδίου που εικάζεται ότι απεικονίζει το επόμενο iPad, φαίνεται πως θα διαθέτει LED flash στην κύρια κάμερα, κάτι που συναντάμε πρώτη φορά σε iPad, καθώς και τέσσερα ηχεία όπως αυτά του iPad Pro.
Σύμφωνα λοιπόν με το σχέδιο που διέρρευσε αναφορικά με το iPad Air 3, εαν η πληροφορία αποδειχτεί αληθής, τότε θα έχουμε μια καινοτομία αναφορικά με την κάμερα της συσκευής. Στο σχέδιο έχουμε την παρουσία LED flash κάτω από την κάμερα του tablet, κάνοντάς το το πρώτο iPad που θα διαθέτει LED flash και έτσι θα ικανοποιηθούν όσοι, για τους δικούς τους λόγους, χρησιμοποιούν όχι μόνο το iPad αλλά και κάθε tablet για να αποθανατίζουν στιγμές μέσω φωτογραφιών και video.Μια επιπλέον προσθήκη η οποία αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, είναι η ύπαρξη 4 ηχείων περιμετρικά της συσκευής ακριβώς όπως είναι τοποθετημένα και στο iPad Pro, βελτιώνοντας την εμπειρία της απόδοσης των οπτικοακουστικών αρχείων που διαθέτει ο κάθε χρήστης δίνοντας στο iPad Air 3 ένα ακόμα μεγαλύτερο multimedia προφιλ αφού θα συμβάλει στη βελτίωση της διασκέδασης του τελικού χρήστη.
Κάποιο άλλο στοιχείο αναφορικά με την κάμερα της συσκευής δεν υπάρχει και μένει να δούμε εαν θα διατηρηθούν τα 8MP της κάμερας που συναντούμε στο iPad Air 2 καθώς και αν τελικά θα απουσιάζει το 3D Touch από την οθόνη της συσκευής, τη λειτουργία που εμφανίζει επιπλέον εντολές ανάλογα με το ποσοστό πίεσης που ασκούμε πιέζοντας την οθόνη του iPad.
iPad Air 3 1

Δεν υπάρχουν σχόλια