ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ανανεωμένος Adrenalin 2020 Edition Driver από την AMD

 Η μεγαλύτερη αλλαγή του Adrenalin Driver της AMD έρχεται φέτος, στο τέλος του 2019, σηματοδοτώντας την ίδια στιγμή και μια μεγάλη στροφή της εταιρίας.
Κάνοντας μια μικρή αναδρομή στο παρελθόν, το λογισμικό ήταν ένα από τα βασικά αδύναμα σημεία της AMD ωστόσο τα πρώτα μεγάλα βήματα για την εταιρία έγιναν λίγο πριν από τη συγχώνευση της ATi με την AMD πάνω από μια δεκαετία πριν. Το 2016 με τη διάθεση της RX 480 στην αγορά, της προ-τελευταίας GCN κάρτας γραφικών της AMD (τελευταία ήταν η Vega) η AMD βελτίωσε αρκετά τους drivers της και προσπάθησε να μείνει ανταγωνιστική κάτι που δεν ήταν αρκετό μένοντας πίσω από πλευράς hardware, το οποίο δεν ήταν αντάξιο των προσδοκιών της αγοράς μέχρι τη κυκλοφορία των RDNA καρτών γραφικών, εκεί όπου η AMD μας έδειξε τις RX 5700 XT για την ανάλυση των 2560 x 1440 pixels εκεί όπου βρίσκει σθεναρή αντίσταση από τις RTX 2070 SUPER της NVIDIA. Έτσι η AMD πρέπει να βγάλει τα μέγιστα από τη κάρτα παίζοντας με τους drivers της, οι οποίοι τρέχουν αρκετά καλά στη τελευταία γενιά, όμως τώρα ήρθε η ώρα για το πρώτο refresh.
Οι νέοι drivers της AMD ονομάζονται Adrenalin 2020 Edition και ξεκινούν να δίνονται στους gamers από τις 10 Δεκεμβρίου του 2019 υποστηρίζοντας όλες τις πρόσφατες γενιές καρτών. Η εταιρία αναφέρει μεταξύ άλλων και αρκετή βελτίωση σε σχέση με τους περσινούς drivers που κυκλοφόρησε την ίδια περίοδο ενώ έχουν γίνει σημαντικά βήματα για τη βελτίωση της σταθερότητας του λογισμικού από τον Ιούνιο του 2018.
Η εφαρμογή Radeon Software περιλαμβάνει αρκετές προσθήκες πολλές από τις οποίες είναι διαθέσιμες πλέον και μέσα στο παιχνίδι, ούτως ώστε να μη χρειαστεί να πατήσουμε τον συνδυασμό Alt + Tab ποτέ ξανά. Κατά το πρώτο άνοιγμα της εφαρμογής μας βάζει να επιλέξουμε ανάμεσα σε τρεις επιλογές για το πως θα χρησιμοποιήσουμε το PC. Αυτές είναι το Gaming, το eSports και το Standard, καθένα από αυτά ενεργοποιεί μια σειρά από ορισμένες ρυθμίσεις όπως το Image Sharpening, το AntiLag και την ενεργοποίηση της αυτόματης καταγραφής βίντεο από το εκάστοτε game που παίζουμε, κάτι που ταιριάζει σε έναν streamer.



Δεν υπάρχουν σχόλια