ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Thunderbolt DAS και οικονομικά 10GbE NAS

TERRAMASTER φέρνει νέες 10GbE NAS λύσεις στο ευρύ κοινό με επιθετική τιμολόγηση των προϊόντων της, που επέδειξε στη CES 2020. Για μικρές επιχειρήσεις το 1GbE δεν είναι πλέον αποδεκτή ταχύτητα, καθώς όλο και περισσότεροι σταθμοί εργασίας έχουν ανάγκη πρόσβασης σε κοινά δεδομένα. Το νέο F5-422 TERRAMASTER είναι ένα 5-bay NAS με 10 GbE διασύνδεση που επιτρέπει μεταφορά δεδομένων μέχρι 670 MB/s στο τοπικό δίκτυο.

large.gUltKgU3auP7ksO8.jpg

Η συσκευή διαθέτει επίσης δύο επιπρόσθετες 1 GbE θύρες με link-aggregation για εφεδρική διασύνδεση. Οι θέσεις για τους δίσκους είναι σχεδιασμένες με τέτοιο τρόπο ώστε να υποστηρίζονται δίσκοι 3,5" αλλά και 2,5" χωρίς την ανάγκη για προσαρμογείς.

large.P08BP2awOeL3KK8W.jpg

Το F5-422 έχει στο εσωτερικό του ένα Intel "Apollo Lake" quad-core x64 SOC που τρέχει στα 1,5 GHz με 4 GB RΑΜ και δυνατότητα επέκτασης στα 8 GB. Η συσκευή υποστηρίζει μέχρι 80ΤΒ αποθηκευτικού χώρου και δίσκους μέχρι 16ΤΒ. Το σώμα της συσκευής είναι κατασκευασμένο από κράμα αλουμινίου και διαθέτει έναν μοναδικό ανεμιστήρα χαμηλού θορύβου. Η TERRAMASTER χρησιμοποιεί το TOS 4.1 λογισμικό που παρέχει ένα περιβάλλον browser based για τη διαχείριση του NAS. Το F5-422 κοστίζει 600$.

large.W9ptKUb5JXtKi6kM.jpg

Επόμενη προσθήκη στην οικογένεια της TERRAMASTER είναι μια σειρά από RAID DAS (disk-attached storage) λύσεις που αξιοποιούν Thunderbolt 3 (40 Gbps) διασύνδεση. Οι λύσεις αυτές στοχεύουν στους επαγγελματίες δημιουργούς περιεχομένου που εργάζονται με μεγάλους όγκους δεδομένων (π.χ. media) και χρειάζονται αδιάλειπτη και ασφαλή αποθήκευση για τα δεδομένα τους.

large.QhPauZNuG1jXFtub.jpg

Η σειρά TERRAMASTER DAS μπορεί να πετύχει διαμεταγωγή μέχρι και 1600 MB/s, ενώ υποστηρίζονται μέχρι 128 ΤΒ συνδυαστικού αποθηκευτικού χώρου. Τα μοντέλα της σειράς περιλαμβάνουν λύσεις 2-bay, 4-bay, 5-bay και 8-bay πύργους. Και αυτή η σειρά διαθέτει σώμα από κράμα αλουμινίου και, ανάλογα με το μοντέλο, έναν ή δύο ανεμιστήρες χαμηλού θορύβου.

Δεν υπάρχουν σχόλια