ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η 4η ταινία Matrix θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 21 Μαΐου του 2021

The MatrixΤελικά, δεν χρειάστηκε να περιμένουμε πολύ για να μάθουμε την ημερομηνία που θα κάνει πρεμιέρα η τέταρτη ταινία «Matrix».
H Warner Bros. ανακοίνωσε ότι το τέταρτο φιλμ του γνωστού κινηματογραφικού franchise πρόκειται να κάνει πρεμιέρα στις 21 Μαΐου του 2021, αποτελώντας ένα από τα πλέον αναμενόμενα «μπλοκμπάστερ» της θερινής σεζόν. Από ότι φαίνεται, στην Warner Bros. είναι αισιόδοξοι για την επιτυχία του αναγεννημένου franchise αφού η ταινία πρόκειται να κάνει πρεμιέρα την ίδια ημέρα που θα βγει στους κινηματογράφους και το John Wick: Chapter 4 της Lionsgate, οπότε το καλοκαίρι o Keanu Reeves θα βρεθεί αναγκαστικά απέναντι στον… εαυτό του.
Για την ώρα δεν υπάρχει η παραμικρή πληροφορία ή διαρροή για το σενάριο της τέταρτης ταινίας Matrix, ωστόσο το καστ φαίνεται πως έχει ολοκληρωθεί, με τους Keanu Reeves και Carrie-Anne Moss να είναι οι μοναδικοί ηθοποιοί από τις παλαιότερες ταινίες που θα επαναλάβουν τους ρόλους τους. Μαζί τους θα είναι οι ηθοποιοί Neil Patrick Harris, Jessica Henwick (Game of Thrones) και Yahya Abdul-Mateen II (Us και Watchmen). Η συνδημιουργός του Matrix, Lana Wachowski συμμετέχει στο εγχείρημα αν και αυτή τη φορά θα αναλάβει την παραγωγή και το σενάριο και όχι την σκηνοθεσία.
Εκτός από την ημερομηνία που θα κάνει πρεμιέρα το τέταρτο Matrix, η Warner Bros. προχώρησε και σε άλλες ανακοινώσεις που αφορούν ταινίες της. Έτσι, το τέταρτο Matrix πήρε στο πρόγραμμα της Warner Bros. τη θέση του Akira του Taika Waititi που εξελίσσεται σε ένα μεταποκαλυπτικό Τόκιο και βασίζεται στο γνωστό manga. To τελευταίο δεν έχει ακόμα ημερομηνία για την πρεμιέρα του στους κινηματογράφους.  
Στις 16 Δεκεμβρίου του 2022 θα βγει η ταινία Aquaman 2. Η ταινία «The Flash» με τον γνωστό σούπερ ήρωα της DC πρόκειται να βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες την 1η Ιουλίου του 2022. Ένα χρόνο νωρίτερα, θα δούμε τις ταινίες The Batman (5 Ιουνίου 2021), The Suicide Squad (6 Αυγούστου 2021) και Black Adam (22 Δεκεμβρίου 2021). Του χρόνου, στις κινηματογραφικές αίθουσες θα βγουν τα Birds of Prey (7 Φεβρουαρίου 2020) και Wonder Woman 1984 (5 Ιουνίου 2020). Να αναφέρουμε επίσης ότι η ταινία Mortal Kombat θα κάνει πρεμιέρα στις 11 Σεπτεμβρίου του 2020.

Δεν υπάρχουν σχόλια