ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Zanco Tiny t2: Smartphone στο μέγεθος USB stick με αυτονομία 7 ημέρες

Η Zini Mobiles επιστρέφει μετά από σχεδόν τρία χρόνια και παρουσιάζει το μικρότερο smartphone στον κόσμο. Το 2017, η εταιρεία είχε αποκαλύψει το μικρότερο τηλέφωνο στον κόσμο, το οποίο ονομάζεται Zanco Tiny t1. Τώρα, η Zini Mobiles επιστρέφει με το Zanco Tiny t2, το οποίο έχει έγχρωμη οθόνη και τις δυνατότητες ενός smartphone.
Χαρακτηριστικά
Η εταιρεία ισχυρίζεται ότι το Zanco Tiny t2 είναι ικανό να φέρει εις πέρας οποιαδήποτε εργασία εκτελεί και ένα κανονικού μεγέθους smartphone. Επίσης, ελπίζει ότι το μικρότερο smartphone στον κόσμο θα αντικαταστήσει τα βαριά και υπερμεγέθη κινητά που κυκλοφορούν στην αγορά.
Το Zanco Tiny t2 έρχεται με ενσωματωμένη κάμερα, προεγκατεστημένα retro παιχνίδια, δυνατότητα επέκτασης μνήμης μέσω microSD μέχρι και 32GB , ποικίλες εφαρμογές, music player, και υποστήριξη 3G. Επιπλέον, διαθέτει Bluetooth και λειτουργία αποστολής μηνύματος SOS.
Zanco tiny t2 Smallest Smartphone in world
Σε πιο τεχνικά χαρακτηριστικά, το Tiny t2 είναι 6,10x3x1,65 εκατοστά, διαθέτει 1 ίντσας οθόνη TFT με ανάλυση 128×96 pixels και κάμερα 0.3MP με flash. Στο εσωτερικό του υπάρχει ο επεξεργαστής MT6276A, 128MΒ μνήμη RAM και 64MΒ αποθηκευτικός χώρος. Τέλος, δέχεται Nano SIM, η μπαταρία του έχει χωρητικότητα 500mAh και προσφέρει αυτονομία έως 7 ημέρες.
Τιμή και διαθεσιμότητα
Η Zini Mobiles έχει ξεκινήσει μία εκστρατεία στο Kickstarter και όποιος θέλει μπορεί να αποκτήσει το δικό του Zanco Tiny t2 με 59 δολάρια Αμερικής ή περίπου 53 ευρώ.
Η καμπάνια είχε ως στόχο τις 10.000 δολάρια Αμερικής, αλλά έχει ξεπεράσει ήδη τις 25.000 δολάρια Αμερικής, και συνεχίζει. Τέλος, η αποστολή των πρώτων Tiny t2 θα πραγματοποιηθεί τον Απρίλιο του 2020.

Δεν υπάρχουν σχόλια