ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Αυτό είναι το πιο ανθεκτικό smartphone του 2019

Σχεδόν όλοι οι κατασκευαστές smartphones εμπιστεύονται τις συσκευές τους στον Zack Nelson για να τις περάσει από βασανιστικές δοκιμές αντοχής και τα αποτελέσματα αυτών των δοκιμών τις βλέπουμε κατά καιρούς μέσα από τα videos του καναλιού JerryRigEverything. Μέσα στο 2019, ο Zack δοκίμασε διάφορα μοντέλα από όλες τις κατηγορίες και επιστρέφει τώρα με ένα απολογιστικό video για να αναδείξει το ανθεκτικότερο smartphone της χρονιάς.
Αυτό δεν είναι άλλο από το Pixel 3a της Google, ενώ στον αντίποδα, στα πιο εύθραυστα smartphones του 2019 ξεχωρίζουν τα Pixel 4 XL και Redmi Note 7. Ειδικά τα δύο τελευταία απέτυχαν να περάσουν το παραδοσιακό τεστ λυγίσματος (άσκηση πίεσης με τα χέρια), ενώ το ίδιο αρνητικό αποτέλεσμα είχε το OnePlus 7T και τα αναδιπλούμενα Royole FlexPai και Samsung Galaxy Fold. Στα λιγότερο ανθεκτικά smartphones του 2019 συγκαταλέγονται και τα iPhone 11, iPhone 11 Pro και iPhone 11 Pro Max που ταυτόχρονα είναι δύσκολα και κοστοβόρα στην επισκευή.
Από την άλλη μεριά, το Pixel 3a ξεχωρίζει για τη στιβαρή κατασκευή του και τη μεγάλη ευκολία στην επιδιόρθωση του, καθώς μέσα σε λίγα λεπτά μπορείς να το διαμελήσεις και να αντικαταστήσεις διάφορα components, συμπεριλαμβανόμενης της οθόνης.
Για να μη δημιουργούνται παρεξηγήσεις, ο Zack αναφέρεται καθαρά σε μη-θωρακισμένα smartphones.

Δεν υπάρχουν σχόλια