ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Plague Inc.: ΑΠΟΟΔΕΙΞΕ ότι θες να καταπολεμήσεις την πανδημία καλύτερα!

 Plague Inc.: Ώρα να αποδείξεις ότι θα μπορούσες να καταπολεμήσεις την πανδημία καλύτερα!

Η πανδημία COVID-19 ωφέλησε σημαντικά την Ndemic Creations, η οποία είδε τη δημοφιλία του mobile παιχνιδιού Plague Inc. να εκτοξεύεται παρά το γεγονός ότι πέρασαν 8 χρόνια από την κυκλοφορία του. Για όσους δεν το γνωρίζουν, το Plague Inc. είναι ένα παιχνίδι στρατηγικής που εξελίσσεται σε πραγματικό χρόνο και καλεί τους gamers να δημιουργήσουν, να εξελίξουν και να εξαπλώσουν έναν θανατηφόρο ιό που θα εξαφανίσει την Ανθρωπότητα, προτού προλάβουν οι κορυφαίοι επιστήμονες να φτιάξουν αντίδοτο. Έχει λάβει εξαιρετικές κριτικές, σημείωσε τεράστια εμπορική επιτυχία και αναγνωρίστηκε ακόμη και από οργανισμούς Υγείας για την εγκυρότητα και αυθεντικότητα του.

Κάπου εκεί στα τέλη Μαρτίου, η εταιρεία υποσχέθηκε ότι θα δημιουργήσει ένα νέο mode που θα αντιστρέψει τη φιλοσοφία του Plague Inc. και αντί να διασπείρεις τον ιό, ο στόχος σου θα είναι να βρεις τη θεραπεία για να σταματήσεις την πανδημία. Ο καιρός πέρασε και πλέον το Cure mode είναι διαθέσιμο στο νέο update του παιχνιδιού!

Στο Cure mode η πρόκληση είναι να βρεις τη χρυσή τομή μεταξύ της ιχνηλάτησης επαφών, της επιβολής του lockdown, της έρευνας για το εμβόλιο, της οικονομικής ενίσχυσης και άλλων μέτρων που βιώνουμε στην πραγματικότητα αυτούς τους μήνες με απόλυτο σκοπό να καταπολεμηθεί οριστικά ο ιός. Η εταιρεία αναφέρει ότι συνεργάστηκε με ειδικούς απ’ όλο τον κόσμο για να φτιάξει το Cure mode, επομένως, μπορούμε να περιμένουμε μεγάλη αληθοφάνεια σε όλες τις λειτουργίες.

Για να καταπολεμήσεις την πανδημία μπορείς να προειδοποιείς τις κυβερνήσεις, να στέλνεις ερευνητές, να προτείνεις μέτρα όπως περιορισμό μετακινήσεων, υποχρεωτικά lockdowns και αποζημιώσεις για τους εργαζομένους σε αναστολή, ενώ ταυτόχρονα χρηματοδοτείς τους οργανισμούς Υγείας και ξεκινάς τις διαδικασίες για τη μαζική παραγωγή των εμβολίων. Ταυτόχρονα πρέπει να διαχειριστείς και τις αντιδράσεις του κόσμου που μπορεί να επαναστατήσει εάν σκληρύνουν τα μέτρα χωρίς τις απαραίτητες αποζημιώσεις και ελαφρύνσεις.

Όσο περνά ο καιρός, ανάλογα με τα πεπραγμένα σου θα βλέπεις στον χάρτη κατά πόσο σε εμπιστεύεται η κοινή γνώμη και όσο μειώνεται αυτή η εμπιστοσύνη, τόσο θα υπάρχουν αντιδράσεις στην τήρηση των μέτρων (π.χ. δεν θα φοράνε μάσκα) με αποτέλεσμα να δυσκολεύει η καταπολέμηση της πανδημίας. Εάν χαθεί ολοκληρωτικά η εμπιστοσύνη, τότε χάνεις το παιχνίδι!

Αν σας θυμίζουν κάτι όλα τα παραπάνω καιρός να αποδείξετε τι αξίζετε!

Plague Inc. - [Google Play Link]

Plague Inc. - [App Store Link]

Δεν υπάρχουν σχόλια