ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Apple: έρχεται foldable iPhone για όλους, σε προσιτή τιμή!


 Στο πιο πρόσφατο βίντεό 
του, ο Jon Prosser, γνωστός leakster για προϊόντα της Apple, αποκαλύπτει ότι η εταιρεία έχει οριστικοποιήσει τον παράγοντα φόρμας για ένα foldable iPhone και η στρατηγική λήψης αποφάσεων και ανακοίνωσης μπορεί να αποτελέσει έκπληξη. «Η Apple κλίνει έντονα υπέρ μιας clamshell σχεδίασης», λέει ο Prosser, ο οποίος εξηγεί ότι η εταιρεία έχει αποφασίσει να μην δώσει προτεραιότητα στον πιο δημοφιλή παράγοντα μορφής smartphone-to-tablet που έχει κυριαρχήσει μέχρι σήμερα στα πτυσσόμενα smartphone. «Οι πηγές μου δεν είναι ακριβώς σίγουρες γιατί. Το μόνο που ξέρουν είναι ότι η clamshell σχεδίαση έχει τώρα την πλειοψηφία της προσοχής σε αυτό το σχέδιο. Η οποία αυξάνεται όσον αφορά το χρονοδιάγραμμα παραγωγής».

iphone

Η πιο ενδιαφέρουσα πτυχή των ειδήσεων του Prosser μπορεί να είναι κάτι που φαίνεται μικρό με τη πρώτη ανάγνωση: τα χρώματα. «Ένας από τους στόχους αυτού του πτυσσόμενου iPhone σε στιλ clamshell, είναι να το προσφέρει σε πολλά χρώματα, διασκεδαστικά χρώματα, παρόμοια με τα βασικά μοντέλα iPhone… Αυτό μας δείχνει για ποιον θα κυκλοφορήσει το τηλέφωνο.» Η Apple ναι μεν ξεκινά ένα foldable iPhone αλλά το τηλέφωνο θα είναι σε λογική τιμή με σκοπό να αλλάξει το παιχνίδι στην κατηγορία. Μπορεί επίσης να εξηγήσει την απόφαση του παράγοντα φόρμας. Θα παράγει clamshell για τις μάζες (το μέγεθος ενός iPhone 12 Mini στην τσέπη σας, αλλά μια μεγάλη οθόνη όταν το ανοίγετε) με έναν παράγοντα μορφής smartphone-to-tablet που θα έρθει αργότερα για τους Pro χρήστες.

Όλα μας φέρνουν στο επόμενο βασικό σημείο: το χρονικό πλαίσιο. Ο Prosser προειδοποιεί ότι τα σχέδια της Apple θα μπορούσαν να αλλάξουν, αλλά ο Σεπτέμβριος του 2022 είναι η ημερομηνία σταθμός για τα foldable κινητά της Apple. Εάν είναι σωστό, αυτό πιέζει την Apple να βγάλει το κλασικό iPhone από την ανακοίνωση του Σεπτεμβρίου, εάν δεν θέλει να χαθεί το κινητό πίσω από την ανακοίνωση και το hype για το foldable μοντέλο. Δεδομένου με ότι ήδη γνωρίζουμε, το iPhone της επόμενης χρονιάς ακούγεται πολύ ελπιδοφόρο, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξέλιξη όταν μια «επανάσταση» βρίσκεται στο δρόμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια