ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

TO ΘΗΡΙΟ laptop με… 7 οθόνες, το Aurora 7


 To Aurora 7 της Expanscape είναι ένα laptop που θα λατρέψει ο κάθε multitasker, αφού διαθέτει ούτε λίγο, ούτε πολύ 7 διαφορετικές οθόνες. H κεντρική οθόνη του έχει διαγώνιο 17.3 ιντσών, αλλά υπάρχουν και έξι οθόνες ακόμα για να κάνετε τις δουλειές σας σαν άρχοντες!

Συνολικά, εκτός από την κεντρική οθόνη, υπάρχουν άλλες τρεις με διαγώνιο 7 ιντσών. Οι δύο από αυτές είναι μία δεξιά και άλλη μία αριστερά, πάνω από τις άλλες οθόνες επέκτασης και ακόμα μία, δίπλα στο touchpad στο πλαίσιο του Expanscape Aurora 7. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι επτάιντσες οθόνες αυτές έχουν ανάλυση 1920×1200 pixels.

Οι άλλες τρεις οθόνες είναι με διαγώνιο 17.3 ιντσών, όπως και η κεντρική με ανάλυση UHD. Για να μπορεί να προβληθεί περιεχόμενο χωρίς προβλήματα σε αυτό το θηρίο, προφανώς και απαιτείται περισσή υπολογιστική ισχύς. Έτσι, στο εσωτερικό του υπάρχει επεξεργαστής Intel i9 9900K με 8 πυρήνες, μνήμη RAM στα 64 GB DDR4 και φυσικά διακριτή κάρτα γραφικών NVIDIA GTX 1060. Υπάρχει SSD στα 2.5 ΤΒ και ακόμα ένας σκληρός στα 2 TB.

Και όμως υπάρχει laptop με... 7 οθόνες, το Aurora 7

Υπάρχουν όλες οι μορφές ασύρματης και ενσύρματης συνδεσιμότητας, ενώ η μπαταρία που δίνει ενέργεια στον laptop είναι 82 Wh, μαζί με μία δεύτερη μπαταρία 148 Wh για όλες αυτές τις οθόνες. Περίπου 1 ώρα αυτονομία δίνει η Expanscape για το πειραματικό της μοντέλο. Εάν αναρωτιέστε για τις διαστάσεις του, είναι 51x34x11 cm με το βάρος να πλησιάζει τα 10 κιλά! Θηρίο!

Δεν υπάρχουν σχόλια