ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η Zotac προωθεί το mining και προκαλεί την οργή των gamers

 


Ένας στρατός #ZOTACGAMING GPUs πεινασμένες για νομίσματα”. Ένα tweet που ήταν αρκετό για να προκαλέσει μαζικές αντιδράσεις από gamers, αναγκάζοντας την Zotac να διαγράψει το συγκεκριμένο tweet. Σε μία εποχή που οι κάρτες γραφικών είναι δυσεύρετο και πανάκριβο αντικείμενο, η εταιρία GPU Zotac αποφάσισε να προωθήσει τις cryptomining δυνατότητες των καρτών της, προκαλώντας την οργή των gamers οι οποίοι δεν μπορούν να βρουν κάρτα για να παίξουν τα αγαπημένα τους games.

Στη φωτογραφία απεικονίζεται μία σειρά από GeForce RTX 3070 Twin Edge σε διάταξη για mining, ενώ και η Zotac είχε το θράσος να προσθέσει το hashtag #PcGaming. Από την άλλη, η Zotac και η κάθε εταιρία έχει κάθε δικαίωμα να πουλάει τα προϊόντα της σε οποιοδήποτε τύπο αγοραστή επιθυμεί και αν και φαινομενικά ανήθικο, η συγκεκριμένη φαίνεται πως επέλεξε τους miners και τα mining rigs τους.

Η συγκεκριμένη περίοδος πάντως είναι ιδιαίτερα δύσκολη για τους gamers, μιας και πέρα από την έλλειψη σε παιχνιδοκονσόλες έχουν να αντιμετωπίσουν και την έλλειψη καρτών γραφικών, ενώ μεσουρανούν τα φαινόμενα αισχροκέρδειας.

Δεν υπάρχουν σχόλια