ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Nokia 1.4 φέρνει τη χαρά της μεγάλης οθόνης στο ευρύ κοινό

 Με το Nokia 1.4, η HMD Global φιλοδοξεί να προσεγγίσει ένα κοινό που ενδιαφέρεται για περισσότερο… πρακτικά ζητήματα. Προφανώς και εδώ γίνεται λόγος για μία προσιτή πρόταση που απέχει πολύ από το πεδίο των high end smartphones.

To Nokia 1.4 φέρνει τη χαρά της μεγάλης οθόνης σε ευρύ κοινό

Παρόλα αυτά, το Nokia 1.4 προσφέρει στην εντελώς ανταγωνιστική τιμή των 99 μόλις ευρώ, μία οθόνη με διαγώνιο 6.51 ιντσών, σε ανάλυση HD+, επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 215 και μνήμη που θα ξεκινα από το 1 GB στην πιο προσιτή έκδοση και θα μπορεί να φτάνει έως και τα 3 GB, ανάλογα με την αγορά στην οποία θα κυκλοφορήσει. Οι επιλογές της εσωτερικής μνήμης είναι οι 16, 32 και 64 GB. Υπάρχει και δυνατότητα επέκτασης με τη χρήση καρτών MicroSD.

To Nokia 1.4 φέρνει τη χαρά της μεγάλης οθόνης σε ευρύ κοινό

Εδώ έχουμε να κάνουμε με προσιτή πρόταση, επομένως δεν περιμένουμε killer χαρακτηριστικά στο θέμα της κάμερας, με το πίσω μέρος να είναι εξοπλισμένο με έναν κύριο αισθητήρα στα 8 Megapixel και έναν macro στα 2 Megapixel. H μπροστινή κάμερα είναι στα 5 Megapixel μέσα σε ένα κεντρικό notch.

Αναφορικά με τη συνδεσιμότητα έχουμε LTE, Bluetooth 4.2, micro USB, με την μπαταρία του να έχει χωρητικότητα 4000 mAh, η οποία σύμφωνα με την εταιρεία θα είναι αρκετή για τη λειτουργία των 2 ημερών.

[via]

Δεν υπάρχουν σχόλια