ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τα νέα επεισόδια του Game of Thrones θα προβάλλονται ταυτόχρονα σε ολόκληρο τον κόσμο




Είναι γνωστό πως τον τίτλο της πιο πειρατικής σειράς κατέχει το Game of Thrones, με το HBO να ανακοινώνει μια σημαντική ενέργεια προκειμένου να αλλάξει το γεγονός αυτό.
Παράλληλα με την ανακοίνωση της συνδρομητικής υπηρεσίας HBO Now η οποία απευθύνεται στους κατόχους Apple συσκευών, η HBO γνωστοποίησε ότι κάθε νέο επεισόδιο του Game Of Thrones θα προβάλλεται ταυτόχρονα σε 170 χώρες, συμπεριλαμβανομένου και της χώρας μας.
Όπως πολλοί θεατές αναφέρουν, ο λόγος που προτιμούν το παράνομο downloading της σειράς μέσω Internet είναι το γεγονός πως κάθε επεισόδιο αργεί να προβληθεί στη χώρα τους αλλά και το γεγονός πως σε κάθε κοινωνικό δίκτυο ο σχολιασμός του και τα spoilers είναι δύσκολο να αποφευχθούν.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση του HBO αναφέρει πως τα δίκτυα που θα συμμετέχουν στη ταυτόχρονη προβολή θα είναι τα HBO Asia: HBO Canada, HBO Europe, HBO Latin America, HBO Netherlands και HBO Nordic, καθώς και οι υπηρεσίες του "Home of HBO", Africa/M-Net, Australia/Foxtel, Belgium(Flemish)/Telenet, France/Orange, Iceland/365 Media, Israel/DBS, Sky Deutschland, Sky Italia and SKY New Zealand. Επίσης στη λίστα των εξουσιοδοτημένων συνεργατών συμπεριλαμβάνονται και οι Belgium(French)/Betv, Greece/Intervision, Russia/Amedia και Spain/DTS

Δεν υπάρχουν σχόλια