ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

H BIOSTAR αποκαλύπτει τη μητρική Hi-Fi B85Z5


Η τελευταία μητρική της Biostar βασισμένη στην αρχιτεκτονική της Intel B85 είναι έτοιμη για δουλειά αλλά και για παιχνίδι.
Η Hi-Fi B85Z5 υποστηρίζει τους επεξεργαστές της Intel 4ης γενιάς Core i7 και Core i5 σε socket 1150 και παρέχει υποστήριξη για τετρακάναλη μνήμη DDR3 μέχρι και 32 GB.

H Hi-Fi B85Z5 της Biostar διαθέτει πολλές επιλογές για επιχειρήσεις σε χαμηλή τιμή σε σχέση με άλλες εταιρίες. Διαθέτει τεχνολογία Hi-Fi, ενσωματωμένο ενισχυτή ακουστικών, προστασία Super LAN Surge για το δίκτυό σας.
 Έχοντας ενσωματωμένο το chipset B85 ης Intel, προσφέρει χαρακτηριστικά όπως Intel® Rapid Storage Technology (Intel® RST) για γρήγορο boot και πιο σύντομους χρόνους φορτώματος των εφαρμογών και το Intel® Small Business Advantage (Intel® SBA) το οποίο είναι ένα σύστημα ασφαλείας που σας προστατεύει από υιούς και κάνει backup αυτόματα. Επίσης μπλοκάρει ανεπιθύμητα USB Drives με την τεχνολογία Intel’s Smart Connect.
 Η μητρική Hi-Fi B85Z5 ανταπεξέρχεται στις ανάγκες σας για διασκέδαση με την υποστήριξη του DirectX 11.1 και του HDMI. έχει Blue-Ray audio 24 bit/ 192KHz αντί του 16 bit/48KHz που παρέχουν άλλες μητρικές. Επιπλέον η Hi-Fi B85Z5 είναι η πρώτη που ενσωματώνει το "Double Hi-Fi", έναν ενισχυτή που επιτρέπει στους χρήστες να αναπαράγουν υψηλής ποιότητας ήχο.

Η Hi-Fi B85Z5 έχει εκατό τοις εκατό solid capacitors και Super Durable Ferrite Chokes παρέχοντας έτσι σταθερότερη τάση και μικρότερη απώλεια ενέργειας. Είναι έτοιμη για τα Windows 8 και υποστηρίζει το BIO-Remote2 και την online ενημέρωση του BIOS, όπως επίσης και τη λειτουργία Charger Booster για την ταχεία φόρτιση συσκευών.

Δεν υπάρχουν σχόλια