ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

LG Watch Urbane LTE. Μοντέρνο αλλά και κλασικό και με δυνατότητες 4G LTE

Εκτός από το LG Watch Urbane, είχαμε την ευκαιρία να δούμε από κοντά και το άλλο νέο smartwatch της Κορεάτικης εταιρείας, το LG Watch Urbane LTE, το οποίο παρόλο που έχει παρόμοια ονομασία, είναι ένα πολύ διαφορετικό ρολόϊ.
Τι εννοούμε διαφορετικό; Καταρχήν, θα μπορούσε κάποιος να υποθέσει, ότι οι εφαρμογές που "παίζουν" στο Watch Urbane θα λειτουργούν κανονικά και στο Watch Urbane LTE, αλλά δεν είναι έτσι, αφού το πρώτο βασίζεται στην πλατφόρμα Android Wear, ενώ το δεύτερο σε μία εντελώς διαφορετική πλατφόρμα που επιμελήθηκε η LG, και που κατά πάσα πιθανότητα βασίζεται σε κάποια έκδοση του WebOS (πιθανότατα αυτή η επιλογή της εταιρείας να έχει να κάνει με τους παρόχους κινητής τηλεφωνίας, ωστόσο δεν μπορούμε να το επιβεβαιώσουμε).

Αν και έχουν ομοιότητες στον σχεδιασμό και στην αισθητική, το LG Urbane LTE δείχνει πιο "μυώδες" και αυστηρό.Τα βασικά χαρακτηριστικά πάντως, αν και με εξαιρέσεις, είναι σχεδόν όμοια -με εξαίρεση την συμβατότητα με 4G LTE δίκτυα - και έτσι εφοδιάζεται με το Qualcomm Snapdragon 400 SoC, διαθέτει P-OLED οθόνη 1,3 ιντσών ανάλυσης 320 x 320 pixels και έχει 4GB αποθηκευτικού χώρου όπως και το απλό Watch Urbane.

Δημοσιευμένη Εικόνα

Δημοσιευμένη Εικόνα

Δημοσιευμένη Εικόνα

Δύο όμως σημαντικές διαφορές είναι ότι ενσωματώνει 1GB RAM (αντί για 512MB που διαθέτει το Watch Urbane) και 700mAh μπαταρία (το "απλό" έχει 410mAh μπαταρία).

Υποστηρίζει πληρωμές μέσω NFC, έχει GPS καθώς και αρκετούς αισθητήρες, όπως μέτρησης καρδιακών παλμών, βηματόμετρο, αισθητήρα ατμοσφαιρικής πίεσης και φυσικά είναι αδιάβροχο (IP67).

Δεν υπάρχουν σχόλια