ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

H MSI ανακοίνωσε την νέα κάρτα γραφικών GeForce GTX 960 GAMING 4G




H MSI ανακοίνωσε πρόσφατα μία νέα προσθήκη στην οικογένεια καρτών γραφικών της, η οποία έχει την ονομασία GeForce GTX 960 GAMING 4G, και έχει στόχο να καλύψει τις ολοένα αυξανόμενες απαιτήσεις των gamers που παίζουν σύγχρονα, απαιτητικά παιχνίδια.
Εφοδιασμένη με το σύστημα ψύξης Twin Frozr V η νέα αυτή υλοποίηση έρχεται με τον πυρήνα της χρονισμένο στα 1241MHz (1304 boost) και παράλληλα διαθέτει 4GB GDDR5 RAM χρονισμένης στα 7010MHz.
Με διαστάσεις 267 x 139 x 40 χιλιοστά, η κάρτα γραφικών GeForce GTX 960 GAMING 4G διαθέτει εξόδους εικόνας dual link DVI, HDMI, και DisplayPort (x3) ενώ συνοδεύεται από την εφαρμογή MSI GAMING App.
Η εφαρμογή επιτρέπει την άμεση εναλλαγή των λειτουργιών OC, Gaming και Silent, ανάλογα με τις ανάγκες του χρήστη ενώ πλέον διαθέτει και μια ακόμη λειτουργία με την ονομασία EyeRest η οποία επιτρέπει την γρήγορη πρόσβαση στα χρωματικά προφίλ της οθόνης που χρησιμοποιείται.

Προς το παρόν η εταιρεία δεν έχει γνωστοποιήσει την ακριβή ημερομηνία κυκλοφορίας της νέας κάρτας ή την τιμή της, ωστόσο αυτό είναι κάτι που σίγουρα δεν θα αργήσουμε να μάθουμε

Δεν υπάρχουν σχόλια