ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τα Vector Luna και Meridian προσφέρουν αυτονομία 30 ημερών



Σήμερα, πωλούνται δύο είδη smartwatch, εκείνα που προσφέρουν πολλά χαρακτηριστικά και δυνατότητες αλλά μικρή αυτονομία μπαταρίας, και εκείνα που έχουν μεγάλη αυτονομία μπαταρίας αλλά την συνδυάζουν με περιορισμένα χαρακτηριστικά και δυνατότητες. Η εταιρεία Vector, ισχυρίζεται ότι έχει βρει την χρυσή τομή.
Η νέα αυτή εταιρεία υπόσχεται 30 ημέρες αυτονομίας, χωρίς μεγάλες θυσίες στους τομείς των χαρακτηριστικν και των λειτουργιν.
Τα Vector Luna και Vector Meridian θα συνεργάζονται επίσης τόσο με Android, όσο και με iOS και Windows Phone συσκευές (η Pebble για παράδειγμα που έχει παρόμοια φιλοσοφία δεν υποστηρίζει δυστυχς συσκευές Windows Phone).

Έχουν μονόχρωμες οθόνες, και μπορούν και δέχονται ειδοποιήσεις, αποκαλύπτουν το RSS news feed του χρήστη και καταγράφουν τις δραστηριότητες (π.χ τρέξιμο, ασκήσεις φυσικής κατάστασης κ.ά) και την ποιότητα του ύπνου. Η εταιρεία για να επιτύχει την μεγάλη αυτονομία που υπόσχεται καθς και εξαιρετική απόδοση στον ήλιο, προτίμησε να μην χρησιμοποιήσει έγχρωμες οθόνες αφής.

Ο χρήστης μπορεί να επιλέξει ταπετσαρία στο καντράν, και να λειτουργήσει τα smartwatches χρησιμοποιντας τρία πλήκτρα. Η Vector μάλιστα συνεργάστηκε με την Nest, για να προσφέρει πρόσθετη λειτουργικότητα στα έξυπνα ρολόγια της.
Να σημεισουμε ότι και τα δύο μοντέλα είναι αδιάβροχα σε βάθος μέχρι τα 50 μέτρα. Το Vector Luna με την στρογγυλή οθόνη κοστίζει $350 εν το Vector Meridian κοστίζει $250.

Δεν υπάρχουν σχόλια