ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Μέχρι τις 29 Ιουλίου η δωρεάν αναβάθμιση σε Windows 10



Πέρασαν περίπου κάτι παραπάνω από 9 μήνες από την ημέρα που η Microsoft ανακοίνωσε ότι η αναβάθμιση σε Windows 10 θα είναι δωρεάν για τους κατόχους νόμιμης άδειας  Windows 7 ή Windows 8.1.

Η Microsoft επιβεβαίωσε ότι η ημερομηνία της 29ης Ιουλίου θα είναι η καταληκτική ημερομηνία, της προσφοράς αυτής και δεν θα λάβει καμία παράταση. Μετά από αυτήν την ημερομηνία η αναβάθμιση σε Windows 1o Home θα στοιχίζει 119 δολάρια. Η εταιρία επίσης επιβεβαίωσε ότι από την ημερομηνία αυτή και μετά δεν θα εμφανίζεται το παράθυρο που μας προτρέπει να αναβαθμίσουμε στα νέα  Windows 10 τα οποία σύμφωνα με την εταιρία ήδη είναι εγκατεστημένα σε 300 εκατομμύρια συσκευές.

large.get_windows_10_app_for_free_upgrade.jpg

Πολλοί από τους χρήστες των Windows 7 και των Windows 8.1 δεν επιθυμούσαν την αναβάθμιση αυτή και μάλιστα κυκλοφόρησαν και εφαρμογές που εξαφάνιζαν αυτήν την ειδοποίηση κυρίως σε εταιρικούς υπολογιστές.  Βέβαια η Microsoft πάντα έχει τον τελευταίο λόγο και ίσως τελικά να δώσει παράταση αν διαπιστώσει ότι ο προσδοκώμενος αριθμός αναβαθμίσεων δεν είναι ο αναμενόμενος. Και μάλλον, αν δοθεί τελικά παράταση, το ενοχλητικό, για κάποιους,  παράθυρο που μας προτρέπει να αναβαθμίσουμε, θα παραμείνει και αυτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια