ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Bootloader Unlock: Επισήμως εφικτό για το Ευρωπαϊκό LG G5


Ευχάριστα τα νέα για τους Ευρωπαίους κατόχους του LG G5. Το επίσημο bootloader unlock για το Ευρωπαϊκό H850 έγινε πλέον διαθέσιμο μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της LG. Ένας χρήστης της ιστοσελίδας XDA Developers, γνωστός με το ψευδώνυμο autoprime, δημοσίευσε έναν βήμα - βήμα οδηγό για το ξεκλείδωμα του bootloader του LG G5.Ο οδηγός αυτός που δημοσιεύθηκε αφορά το Ευρωπαϊκό μοντέλο και πιο συγκεκριμένα εκείνο με τον αριθμό H850. Θα πρέπει να επισημανθεί επίσης, ότι αυτές οι οδηγίες δεν αφορούν το G5 από άλλες αγορές, όπως τη Μέση Ανατολή ή τις συσκευές οι οποίες έχουν αγοραστεί από αμερικανικούς παρόχους.

Πρόκειται για την επίσημη μέθοδο η οποία ναι μεν δεν παρουσιάζει τόσες δυσκολίες αλλά ούτε είναι και τόσο απλή όπως οι συσκευές Nexus. Τα βήματα περιλαμβάνουν τη διαδικασία απόκτησης του device id της συσκευής σας και την αντιγραφή των δυο character strings κάτω από το bootloader header. Εφόσον το αποκτήσει, μπορεί ο χρήστης να δημιουργήσει ένα λογαριασμό στην επίσημη ιστοσελίδα της LG. Η εγγραφή είναι απολύτως δωρεάν και η όλη διαδικασία ολοκληρώνεται μέσα σε λίγα λεπτά. Στη συνέχεια μεταβείτε στη σελίδα που έχει δημιουργηθεί για αυτό το σκοπό που μπορείτε να πληκτρολογήσετε το IMEI και το device ID και πατήστε το κουμπί επιβεβαίωση. Στη συνέχεια ένα αρχείο unlock.bin θα σας σταλεί στο email.

Το επόμενο πράγμα που έχετε να κάνετε είναι να προβείτε στο flash του αρχείου με την εξής fastboot εντολή: fastboot flash unlock unlock.bin. Πλέον είστε έτοιμοι. Τα βήματα αυτά θα διαγράψουν όλα τα δεδομένα από τη συσκευή σας και ξεκλειδώνουν πλήρως το τηλέφωνο. Πλέον έχετε πρόσβαση στον «μαγευτικό» κατά πολλούς κόσμο του root, των custom ROMs και των kernels.

Δεν υπάρχουν σχόλια