ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Νέο Lian Li PC 09 με διπλό διαμέρισμα


Η γνωστή Lian Li ανακοίνωσε την διαθεσιμότητα ενός νέου κουτιού, του PC 09, το οποίο διαθέτει δύο ξεχωριστά διαμερίσματα στο εσωτερικό του. Σε σχέση με άλλα κουτιά που συνήθως έχουν ένα ξεχωριστό διαμέρισμα για τους δίσκους και το τροφοδοτικό στο κάτω μέρος τους και ένα από πάνω για τα υπόλοιπα εξαρτήματα, το PC 09 είναι χωρισμένο σε ένα αριστερό και ένα δεξιό διαμέρισμα.

Το PC 09 ανήκει στην κατηγορία των midi towers και από τα δύο διαμερίσματά του, το ένα είναι κρυφό, με τα πλαϊνά του να είναι κατασκευασμένα από αλουμίνιο, ενώ το άλλο διαμέρισμα είναι κατασκευασμένο στο μεγαλύτερο μέρος του από ανθεκτικό γυαλί, επιτρέποντας στον θεατή να βλέπει στο εσωτερικό του. Το κλειστό διαμέρισμα φιλοξενεί το τροφοδοτικό, τους δίσκους και ότι άλλο θα ήθελε ο κάτοχός του να μην είναι εμφανές, ενώ το γυάλινο διαμέρισμα φιλοξενεί το υπόλοιπα εξαρτήματα.

large.573b13613e4f7_LianliPC092.jpg



Αν και midi tower το PC 09 είναι αρκετά ογκώδες με διαστάσεις 354 x 482 x 465 χιλιοστά, ενώ το βάρος του φτάνει τα 8,6 κιλά. Η διαθεσιμότητά του έχει οριστεί για τα μέσα Ιουνίου και η τιμή του φτάνει τις £349.99. Η Lian Li δίνει μαζί και το LED "RGB Color Changing Kit" ώστε ο κάτοχός του να μπορεί να φωτίσει το κουτί αμέσως μετά το στήσιμό του. Όσον αφορά τα υπόλοιπα τεχνικά του χαρακτηριστικά, αυτά φαίνονται στον πιο κάτω πίνακα

Δεν υπάρχουν σχόλια