ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η OCZ ενσωματώνεται περισσότερο στην μητρική της Toshiba


Η OCZ εξαγοράστηκε το 2013 από την Toshiba, αλλά όλο αυτό το διάστημα είχε παραμείνει στην αγορά φαινομενικά ως ανεξάρτητη εταιρία, με τα δικά της προϊόντα, τα οποία απλά χρησιμοποιούσαν πλέον αποκλειστικά NAND της Toshiba. Αυτό πλέον αλλάζει με το OCZ.com πλέον να φέρει το λογότυπο της Toshiba, ενώ αλλαγές συντελούνται και στους κωδικούς και την εμφάνιση των προϊόντων.

Το  λογότυπο της Toshiba πλέον είναι σε εμφανές σημείο στο  OCZ.com, αλλά όπως φαίνεται και στις παρακάτω φωτογραφίες και στα προϊόντα της OCZ. Επιπλέον οι κωδικές ονομασίες των μοντέλων αλλάζουν, ώστε να ταιριάζουν περισσότερο στην λογική που ακολουθάει η Toshiba στις ονομασίες των δικών της κυρίως OEM προϊόντων. Η σειρά Trion 150 πλέον μετονομάζεται σε TR150, ενώ οι γνωστοί μας Vector 180 μετονομάζονται σε VR180. Αντίστοιχα το RevoDrive 400, γίνεται RV400.

large.573b0c65354c4_OCZToshibaRD400.jpg

large.573b0c665d69b_OCZToshiba2.jpg

Παράλληλα η OCZ μεταφέρει όλη την γκάμα SSD προϊόντων της για την Enterprise αγορά στην κατηγορία των Legacy προϊόντων, αφήνοντάς την αγορά αυτή αποκλειστικά στα Toshiba προϊόντα. Μαζί με τα Enterprise προϊόντα, στην Legacy κατηγορία τοποθετούνται και άλλες σειρές προϊόντων, όπως οι ARC100 και Vertec460A SSDs.

Δεν υπάρχουν σχόλια