ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Νέες DDR4 μνήμες από Crucial και ADATA


Crucial και ADATA ανακοίνωσαν νέες μνήμες DDR4 για χρήση με τους τελευταίους επεξεργαστές της Intel. Η Crucial ανακοίνωσε τις νέες της Ballistix Sport LT Red, ενώ η ADATA ανακοίνωσε τις XPG Dazzle, οι οποίες ενσωματώνουν και LED φωτισμό.

Οι Ballistix Sport LT Red θα είναι διαθέσιμες σε χωρητικότητες των 4GB, 8GB και 16GB και σε kits των ενός, δύο και τεσσάρων dimms. οι νέες μνήμες προσφέρουν επιδόσεις επιπέδου PC4-19200 (DDR4-2400 MHz), με timings 16-16-16 και τάση λειτουργίας τα 1.2V. Οι μνήμες χρησιμοποιούν full-height μαύρο PCB και διαθέτουν ψύκτρες για την ψύξη των chip. Δεν υπάρχουν πληροφορίες όσον αφορά τιμές και διαθεσιμότητα.

large.572b3474631b5_BallistixSportLTRed.jpg

Οι XPG Dazzle LED της ADATA ειναι οι πρώτες DDR4 μνήμες της εταιρίας που ενσωματώνουν LEDs και απευθύνονται εκτός από τους gamers και τους enthusiasts και στους case modders. Οι μνήμες θα είναι διαθέσιμες σε kits των 8GBx2, 8GB x4, 16GBx2, και 16GBx4 και θα υποστηρίζουν το Intel XMP 2.0 για τον πιο εύκολο υπερχρονισμό τους. Διαθέτουν PCB δέκα επιπέδων και ψύκτρες που μπορούν να απομακρύνουν αποτελεσματικά την παραγόμενη θερμοκρασία από τα chips. Δεν υπάρχουν πληροφορίες για τιμή ή διαθεσιμότητα και αυτές όμως οι μνήμες, όπως και όλες οι μνήμες της ADATA, θα καλύπτονται από εφόρου ζωής εγγύηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια