ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η Microsoft αφαιρεί το WiFi Sense από τα Windows 10


To WiFi Sense είναι ένα βοηθητικό πρόγραμμα των Windows 10 το οποίο ανάμεσα στις άλλες λειτουργίες του, κοινοποιεί στις επαφές του χρήστη τα προστατευμένα με κλειδί ασύρματα δίκτυα ώστε αν για παράδειγμα ένας φίλος μας έρθει στο σπίτι μας να μην χρειάζεται να εισάγει το κλειδί για το WiFi. Η λειτουργία αυτή πρωτοεμφανίστηκε στα Windows Phone και επεκτάθηκε και στα Windows 10 για desktop.
Πολλοί χρήστες εξέφρασαν τις επιφυλάξεις τους για αυτή την λειτουργία των Windows 10 και οι περισσότεροι την είχαν απενεργοποιημένη για λόγους ασφαλείας. Η Microsoft βλέποντας τη μικρή χρήση του αποφάσισε να την αφαιρέσει από την τελευταία έκδοση των Windows 10 Insider preview,δηλώνοντας ότι υπήρξε "μικρή ζήτηση και χαμηλή χρήση".
Στην τελική έκδοση της νέας μεγάλης ενημέρωσης των Windows 10 που θα κυκλοφορήσει το καλοκαίρι με το όνομα Universary Update δεν θα υπάρχει αυτή η λειτουργία. Το WiFi Sense θα συνεχίσει να λειτουργεί, διευκολύνοντας την σύνδεσή σας σε δημόσια δίκτυα όπως για παράδειγμα σε καφετέριες ή αεροδρόμια, αλλά θα σταματήσει να στέλνει τους κωδικούς του WiFi στις επαφές σας.
Πηγή : engadget

Δεν υπάρχουν σχόλια