ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η ASUS ανακοίνωσε νέες X99 μητρικές


Η ASUS ανακοίνωσε τέσσερις νέες μητρικές με το Intel X99 chipset για χρήση με τους τελευταίους επεξεργαστές της Intel που χρησιμοποιούν το LGA 2011-3 socket. Πρόκειται για τις ASUS Signature X99-Deluxe II, X99-A II και X99-E, καθώς και την ROG Strix X99 Gaming. Οι νέες μητρικές υπόσχονται να προσφέρουν σταθερότητα και μέγιστες επιδόσεις, ενώ είναι εξοπλισμένες και με αποκλειστικές τεχνολογίες της ASUS.

Οι μητρικές της σειράς X99 Signature περιλαμβάνουν την τεχνολογία OC Socket για ακόμα υψηλότερες επιδόσεις από τον επεξεργαστή και την μνήμη και την τεχνολογία 5-Way Optimization, για εύκολο υπερχρονισμό. Η τεχνολογία Fan Xpert 4 επιτρέπει την ρύθμιση όλων των PWM/DC που είναι συνδεδεμένοι πάνω στην μητρική , καθώς επίσης και την ρύθμιση ανεμιστήρων πολλών αμπέρ και αντλιών υδροψύξεων.

large.ASUS-X99-Deluxe-II-Motherboard.jpg

Παρούσα είναι και η τεχνολογία Aura η οποία ρυθμίζει τον LED φωτισμό που βρίσκεται πάνω στην μητρική, αλλά και τον φωτισμό προαιρετικού LED strip το οποίο θα μπορούσε να συνδεθεί στην αντίστοιχη 4pin υποδοχή της μητρικής.

large.ASUS-X99-A-II-Motherboard.jpg

large.ASUS-X99-E.jpg

Η ROG Strix X99 Gaming είναι η νεώτερη μητρική της κατηγορίας hardware για gamers, Republic of Gamers, υποσχώμενη κορυφαίες επιδόσεις. Διαθέτει και αυτή Aura RGB LED φωτισμό καθώς και τεχνολογίες που απευθύνονται στους gamers, όπως οι SupremeFX, Sonic Radar II και GameFirst IV, ενώ διαθέτει και Gigabit Ethernet της Intel. Το υποσύστημα ήχου, SupremeFX , προσφέρει κορυφαίας ποιότητας ήχο με 115dB signal-to-noise ratio (SNR).

Δεν υπάρχουν σχόλια