ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Φωτογραφίες αποκαλύπτουν τα νέα Gear Fit 2 και Gear IconX της Samsung

Η Samsung πρόκειται να ανακοινώσει δύο νέα προϊόντα στην γνωστή σειρά προϊόντων Gear, με το Gear Fit 2 να αποτελεί τον διάδοχο του fitness tracking band της εταιρείας Gear Fit και το Gear IconX να αποτελούν ασύρματα ακουστικά/ media player.
To Gear Fit 2 αποτελεί τον διάδοχο του Gear Fit, του πρώτου dedicated fitness wristband της Samsung που παρουσιάστηκε το 2014, και διαθέτει κυρτή οθόνη Super AMOLED με διαγώνιο 1,84 ιντσών.
Η οθόνη είναι ακόμα πιο κυρτή, με περισσότερο εργονομικό σχεδιασμό, με αποτέλεσμα το Gear Fit 2 να εφαρμόζει καλύτερα στον καρπό. Επιπλέον η συσκευή ενσωματώνει GPS, χαρακτηριστικό που θα βελτιώσει την ακρίβεια στις λειτουργίες tracking.
Το Gear IconX είναι ένα σετ ακουστικών, που κάνουν χρήση της τεχνολογίας Bluetooth και είναι εντελώς ασύρματα, με την έννοια ότι δεν υπάρχει καν καλώδιο που συνδέει τα earbuds μεταξύ τους.
Είναι απρόσβλητα από την σκόνη και αδιάβροχα (water resistant) και έρχονται σε μία θήκη, που λειτουργεί και ως standalone media player με ενσωματωμένη μνήμη τύπου flash των 4GB.

Δημοσιευμένη Εικόνα

 Site: VentureBeat

Δεν υπάρχουν σχόλια