ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Βελτιώσεις ανακοίνωσε η Microsoft στα παιχνίδια που κυκλοφορούν στο UWP


Το Universal Windows Platform ή UWP μέχρι τώρα έχει εισπράξει πολύ αρνητικά σχόλια από την κοινότητα των gamers, αφού στερεί τη δυνατότητα από τους κατόχους των παιχνιδιών αυτών να επέμβουν και να διορθώσουν κάποιες ατέλειες ή να κυκλοφορήσουν διαφορά mods, καθιστώντας τα παιχνίδια κλειστές Universal εφαρμογές, οι οποίες διανέμονται και ενημερώνονται αποκλειστικά μέσω του Windows Store.

Εξαιτίας αυτής της κριτικής, η Microsoft σε μία ανάρτησή της, υποσχέθηκε βελτιώσεις στο UWP, κατάργηση του ορίου στα Frames per Second και υποστήριξη για Gsync & Freesync, από σήμερα.

large.Forza-Pic.jpg

"Ως άμεση αντίδραση στα σχόλιά σας, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώνουμε δύο νέα χαρακτηριστικά, στην προσπάθειά μας να κάνουμε το gaming στα Windows 10 ακόμα καλύτερο. Μόλις οι αντίστοιχες εφαρμογές και παιχνίδια χρησιμοποιήσουν τα νέα αυτά χαρακτηριστικά, τα UWP games δεν θα έχουν όριο στα frames per second. Τα πρώτα παιχνίδια που θα εκμεταλλευτούν αυτές τις βελτιώσεις είναι το Gears of War: UE και το  Forza Motorsport 6: Apex και σύντομα θα ακολουθήσουν και άλλα". 

"Στο μέλλον να περιμένετε ακόμα περισσότερες εξελίξεις όπως η χρήση πολλών καρτών γραφικών στο DirectX 12 και περισσότεροι τίτλοι παιχνιδιών από το τέλος καλοκαιριού και το φθινόπωρο".

Δεν υπάρχουν σχόλια