ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Νέα σειρά 80Plus Gold τροφοδοτικών από την FSP


Η FSP ανακοίνωσε την νέα της σειρά ATX τροφοδοτικών Hydro X με πιστοποίηση 80PLUS Gold. Η νέα σειρά χρησιμοποιεί υψηλής ποιότητα εξαρτήματα και Ιαπωνικούς πυκνωτές ώστε να προσφέρει υψηλή αποδοτικότητα, ελάχιστο θόρυβο και αξιόπιστη λειτουργία.

Τα νέα τροφοδοτικά διαθέτουν σχεδίαση η οποία είναι βελτιστοποιημένη για χρήση με τους επεξεργαστές Skylake της Intel. Οι γραμμές των +3,3V και +5V χρησιμοποιούν ειδικής custom σχεδίασης DC-DC με ξυρού τύπου πυκνωτές, ενώ μια μεταβλητή αντίσταση στην γραμμή των +12V ρυθμίζει την γραμμή, ώστε η τάση εξόδου να μην παρουσιάζει μεταβλητότητα άνω του 1% υπό οποιοδήποτε φορτίο. Ο ανεμιστήρας των τροφοδοτικών της σειράς Hydro X 80PLUS Gold ρυθμίζεται ανά πάσα στιγμή με βάση την θερμοκρασία του τροφοδοτικού , προσφέροντας βέλτιστη ψύξη.

large.57335c6cb54df_HydroX2.jpg

Η νέα σειρά είναι ιδιαίτερα προσεγμένη και όσον αφορά την κατανάλωσή της σε κατάσταση αναμονής, ενσωματώνοντας έναν Eco-Minion Controller, ο οποίος βελτιστοποιεί την γραμμή των +5Vsb, μειώνοντας έτσι την κατανάλωση σε αναμονή. Τέλος, ειδικό κύκλωμα φροντίζει για την προστασία του τροφοδοτικού κατά την μετάβασή του από την θέση αναμονή στην θέση πλήρους λειτουργίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια