ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η AOC αποκάλυψε το πρώτο All in One PC με Remix OS



Το Remix OS είναι η προσπάθεια μιας Κινεζικής εταιρίας, της Jide, να δώσει στο Android εμφάνιση και αίσθηση που να θυμίζει περισσότερο OS για σταθερούς και φορητούς υπολογιστές, παρά OS κατάλληλου για χρήση απλά σε smartphones και tablets. Στο πλαίσιο αυτό και σε συνεργασία με την AOC, έχουμε την πρώτη παρουσίαση All in One συστήματος το οποίο θα έρχεται με προ εγκατεστημένο το Remix OS.

Το νέο Mars All in One PC της AOC διαθέτει οθόνη 23,8'', ανάλυσης FullHD, ενώ για κεντρικό επεξεργαστή χρησιμοποιεί το Amlogic S905  chipset το οποίο διαθέτει τέσσερις 64bit πυρήνες ARM Cortex A53 στα 2GHz και ενσωματωμένη Mali 450 GPU με πέντε πυρήνες στα 750MHz. Η μνήμη του είναι 2GB, ενώ ο αποθηκευτικός του χώρος είναι είτε 16GB, είτε 64GB. Βέβαια υπάρχουν τέσσερις USB θύρες στις οποίες ο χρήστης μπορεί να συνδέσει εξωτερικά μέσα αποθήκευσης για να αυξήσει τον χώρο αυτό, ή άλλες συσκευές προφανώς, όπως ποντίκια και πληκτρολόγια. Υπάρχουν επίσης δύο θύρες HDMI, μία Ethernet καθώς και θύρα ακουστικών και μικροφώνου.


Το νέο All in One της AOC θα είναι διαθέσιμο αυτό το καλοκαίρι στην Κινεζική αγορά, αλλά δεν αποκλείεται μελλοντικά να το δούμε να διατίθεται και σε άλλες αγορές. Αν μάλιστα έχει και εμπορική επιτυχία, ίσως να δούμε και άλλες εταιρίες να υιοθετούν το Remix OS ως εναλλακτική των Windows σε φορητούς ή σταθερούς τους, δεδομένου ότι πολύ δουλειά γίνεται από την Jide και στο Remix OS για x86 συστήματα.

large.573a10713ae5f_aoc_remix_os02.jpg

Δεν υπάρχουν σχόλια