ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

DJI FPV, το νέο drone σε βάζει στη θέση του πιλότου


 Η DJI παρουσίασε σήμερα επίσημα το πρώτο drone της που σε βάζει μέσα σε ένα εικονικό πιλοτήριο με τη βοήθεια των συνοδευτικών goggles. Το DJI FPV Drone διαθέτει αξιόλογες τεχνικές προδιαγραφές, νέα τηλεχειριστήρια και μονάδα αναμετάδοσης video με ελάχιστη καθυστέρηση για να βλέπεις ό,τι βλέπει το drone σε πραγματικό χρόνο και σε πρώτο πρόσωπο.

Με μοναδική αεροδυναμική κατασκευή και δυνατότητα αντικατάστασης σχεδόν όλων των εξαρτημάτων του (μπαταρία, κάμερα, gimbal, πάνω μέρος και έλικες), το DJI FPV Drone απευθύνεται τόσο σε αρχάριους, όσο και σε πιο “ψημένους” χειριστές. Προσφέρει δυνατότητα λήψης 4K video στα 60fps με ηλεκτρονικό σύστημα σταθεροποίησης εικόνας, ενώ η αναμετάδοση στα goggles γίνεται με καθυστέρηση μόλις 28ms και από απόσταση έως 10km!

Φορώντας τα goggles απολαμβάνεις εικόνα 150° FOV με μέγιστο ρυθμό ανανέωσης καρέ στα 120fps, οπότε μπορείς να νιώσεις σαν να πετάς βλέποντας την εικόνα σε πραγματικό χρόνο. Είναι εξίσου πολύ εντυπωσιακό το γεγονός ότι το DJI FPV Drone φτάνει ταχύτητα 0-100km/h μέσα σε μόλις 2 δευτερόλεπτα! Η μέγιστη ταχύτητα είναι τα 140km/h και η αυτονομία του φτάνει τα 20 λεπτά με μία φόρτιση.

Το DJI FPV Drone πωλείται μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας σε τιμή €1349 για το πακέτο που περιλαμβάνει το drone, τα χειριστήρια, καλώδια, μπαταρία και τα Goggles, ενώ το Fly More kit προσθέτει δύο έξτρα μπαταρίες και ξεχωριστή βάση φόρτισης με €278 και το χειριστήριο πωλείται ξεχωριστά το κάθε ένα με €149.

Δεν υπάρχουν σχόλια