ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η πρώτη πλήρως ηλεκτρική Ferrari έρχεται το 2025


 Η αυτοκινητοβιομηχανία κάνει τη μετάβαση στα υβριδικά και εν τέλει στα πλήρως ηλεκτρικά αυτοκίνητα και τα supercars δεν αποτελούν εξαίρεση. Μιλώντας σε ένα συνέδριο της Ferrari, ο CEO της εταιρίας, John Elkann, υποσχέθηκε πως το πρώτο πλήρως ηλεκτρικό μοντέλο θα έρθει το 2025.

Μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα είναι όλα όσα ονειρεύεστε πως οι μηχανικοί και οι σχεδιαστές στο Maranello μπορούν να φανταστούν για ένα τέτοιο ορόσημο στην ιστορία μας.

Προφανώς ο Elkann δεν ανέφερε λεπτομέρειες, αλλά το Autocar.co.uk αναφέρει μία πατέντα η οποία αποκαλύφθηκε πέρυσι και κάνει λόγο για τετρακίνηση με έναν ηλεκτρικό κινητήρα να τροφοδοτεί κάθε τροχό. Αυτό που μαθαίνουμε όμως από τον Enrico Galliera, επικεφαλής marketing της Ferrari, είναι πως όταν η εταιρία μπει στην αγορά των ηλεκτρικών, θα προσφέρει κάτι εντελώς καινούριο.

Αν φέρουμε νέα τεχνολογία, τότε πρέπει να φέρουμε κάτι νέο στην αγορά. Έτσι λειτουργούσε πάντα η Ferrari με νέες τεχνολογίες. Η εξέλιξη της νέας τεχνολογίας είναι 100% στο DNA της Ferrari.

Δεν υπάρχουν σχόλια