ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τα Android Apps θα φτάσουν στα Windows 11 τον Φεβρουάριο του 2022

 


Όταν πρωτοπαρουσιάστηκαν τα νέα Windows 11, εκείνο το χαρακτηριστικό τους που κέντρισε περισσότερο από κάθε άλλο (ίσως) το ενδιαφέρον μας, ήταν η υποστήριξη για Android εφαρμογές.

Μια υποστήριξη όμως, που όπως διαβάσετε και στο Angroid, τελικά δεν έκανε το ντεμπούτο της μαζί με τα Windows στις αρχές του περασμένου Οκτώβρη.

Χρειάστηκε να περιμένουμε μερικούς μήνες και πλέον η Microsoft ανακοίνωσε ότι αυτό το πολυπόθητο χαρακτηριστικό θα κάνει την εμφάνισή του σε public beta από τον Φεβρουάριο του 2022!

Νέες εμπειρίες θα φέρουμε στα Windows, εμπειρίες που θα συμπεριλαμβάνουν τη χρήση Android apps στα Windows 11 μέσω του Microsoft Store, τη συνεργασία με την Amazon και την Intel, βελτιώσεις στην taskbar, ευκολότερο window sharing, αναβαθμισμένο καιρό και δύο ανασχεδιασμένα apps, το Notepad και τον Media Players

Τα παραπάνω λόγια ανήκουν στον Κύπριο Παναγιώτη Παναή που είναι και ο Windows Product Manager της Microsoft.

Εμείς μπορεί να περιμένουμε με λαχτάρα τη δυνατότητα χρήσης Android apps στα Windows, αλλά και τα υπόλοιπα που ανακοίνωσε ο Παναή έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Από αυτά ξεχωρίζουμε τις βελτιώσεις που υποσχέθηκε στην taskbar, τη χρήση ενός νέου κουμπιού για άμεσο και ευκολότερο window sharing και τη νέα σχεδίαση για το Notepad και τον Media Player.

Όλες αυτές οι αναβαθμίσεις θα έρθουν τον Φεβρουάριο του 2022, δηλαδή σε λίγες (ή πολλές) ημέρες από σήμερα, αφού ακριβή ημερομηνία δεν ξέρουμε ακόμα.

[Πηγή]

Δεν υπάρχουν σχόλια