ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η Google πιστεύει ότι το μέλλον του computing είναι τα Android Tablets

 Google, Η Google πιστεύει ότι το μέλλον του computing είναι τα Android Tablets

Μπορεί να φαίνεται ολίγον τι παράξενο, αλλά η Google θεωρεί ότι τα Android Tablets είναι το μέλλον του computing. Βέβαια, η Google κάνει λόγο για πολύ ισχυρά tablets που θα μπορούν να σηκώσουν αυτό το υπολογιστικό βάρος.

Η δήλωση της Google δεν δίνει απλώς ψήφο εμπιστοσύνης στις δυνατότητες των Android Tablets, αλλά υποκρύπτει και μία συνέχεια της προσπάθειας της στον τομέα. Με αυτό εννοούμε ότι η Google θέλει να παρουσιάσει νέες προτάσεις Android Tablets.

Αναλυτικότερα η Google σημειώνει:

We believe that the future of computing is shifting towards more powerful and capable tablets. We are working to deliver the next chapter of computing and input by launching seamless support across our platforms and hero experiences that unlock new and better ways of being productive and creative.

Άρα, σύμφωνα με τα όσα μας λέει η Google, τα Android Tablets έχουν μέλλον και ενδιαφέρον από τους κατασκευαστές. Παραμένει άγνωστο το εάν η Google εννοεί ότι θα προχωρήσει στην παρουσίαση δικών της μοντέλων ή αναφέρεται στα tablets που παρουσιάζουν οι άλλοι κατασκευαστές με το λειτουργικό της σύστημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια