ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Microsoft Defender Preview για Windows 10 και 11: Πως το κατεβάζεις!

 


Η Microsoft ετοιμάζει ένα νέο security app για τα Windows 10 και Windows 11. Ο λόγος για το Microsoft Defender Preview, το οποίο θα πρέπει να αναφέρουμε ότι δεν αντικαθιστά το default antivirus που υπάρχει στο PC. Το νέο app αποτελεί στην ουσία για να το καταλάβεις, ένα companion app, ένα dashboard δηλαδή για το Windows Security που βρίσκεται εντός των Windows.

Το νέο app διαρείται σε τρία παράθυρα. Το αριστερό εμφανίζει ορισμένες συμβουλές για τους χρήστες σχετικά με το πώς να παραμένουν ασφαλείς στο διαδίκτυο. Το μεσαίο παράθυρο This Device, έχει μια ετικέτα κειμένου, στην οποία αν κάνεις κλικ πάνω, μεταφέρεστε σε μια οθόνη με τις πληροφορίες ασφαλείας της συσκευής. Σας ενημερώνει πότε εκτελέστηκε η τελευταία σάρωση απειλών στον υπολογιστή, τον αριθμό των αρχείων που σαρώθηκαν και τον αριθμό των απειλών που εντοπίστηκαν.

Να σημειωθεί ότι η εφαρμογή ζητά να πραγματοποιήσετε σύνδεση στο λογαριασμό Microsoft που έχετε μέσω αυτής. Μόλις συνδεθείτε στο app, το Microsoft Defender Preview θα σας επιτρέψει να δείτε τις πληροφορίες ασφαλείας όλων των συσκευών σας (συμπεριλαμβανομένων των συσκευών της οικογένειάς σας). Αν για παράδειγμα, εντόπισε ένα κακόβουλο λογισμικό σε έναν από τους υπολογιστές, αυτό θα εμφανιστεί εμφανιστεί στην ενότητα Other Devices.

Η εφαρμογή αν και κατεβαίνει από το Microsoft Store με τον σύνδεσμο από εδώ, πρέπει να συνδεθείς σε λογαριασμό outlook αλλά με VPN με αμερικανική IP. Πρόκειται για preview έκδοση, άρα οι περιορισμοί είναι αναμενόμενοι στη παρούσα φάση. Σε κάθε περίπτωση σου δίνει μια πρώτη ιδέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια