ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

H LG με Windows Phone 7 smartphone

Λίγες ημέρες αφότου η Microsoft ανακοίνωσε το νέο της λειτουργικό σύστημα για smartphones, η LG παρουσίασε το πρώτο δείγμα smartphone που χρησιμοποιεί τα Windows Phone 7. To νέο κινητό τηλέφωνο της LG παρουσιάστηκε από τον Aaron Woodman, μάνατζερ της Microsoft, στο πλαίσιο του "The Engadget Show".
Πρόκειται για ένα πολύ λεπτό smartphone με συρόμενο πληκτρολόγιο QWERTY. Και σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα του 'Engadget' είναι ελάχιστα παχύτερο από το iPhone ή το Nexus One.
Εκτός από τα κουμπιά "Back", "Ηome" και "Search" που υπάρχουν στο μοντέλο αναφοράς της Microsoft, το smartphone της LG διαθέτει πρόσθετα πλήκτρα για την κάμερα, την ισχύ ήχου και το άνοιγμα ή κλείσιμο του. Στη πίσω πλευρά του "φιλοξενείται" μια κάμερα των 5MPixels με φλας, ενώ ένα βύσμα των 3,5mm σας επιτρέπει να συνδέσετε τα ακουστικά σας.
Ο Woodman τόνισε ότι πρόκειται για ένα πολύ πρώιμο πρωτότυπο το οποίο μπορεί να αλλάξει κατά τη διάρκεια της ανάπτυξης του. Ωστόσο αυτό το δείγμα μας δείχνει μια εικόνα για το πώς πρέπει να υλοποιηθούν τα Windows Phone 7 μοντέλα, πάντα όπως θέλει η Μicrosoft.
ΠΗΓΗ:Engadget

Δεν υπάρχουν σχόλια