ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

πρώτες εντυπώσεις από το HTC Evo 4G

Λίγες ημέρες αφότου η HTC ανακοίνωσε το Android smartphone Evo 4G εμφανίστηκαν στο Web νέες εικόνες και στοιχεία γι' αυτό. Συγκεκριμένα οι διαχειριστές του τεχνολογικού blog boygeniusreport.com είχαν την τύχη να κάνουν το πρώτο τεστ αυτού του κινητού.
Οι testers δήλωσαν εντυπωσιασμένοι από την τεράστια και πολύ καλά αντιδρούσα στα αγγίγματα τους οθόνη αφής των 4,3". Αλλά και οι επιδόσεις του κινητού ήταν εξαιρετικές - κάτι στο οποίο συνέβαλε ο ενσωματωμένος επεξεργαστής του ενός GHz. Για παράδειγμα η συσκευή φόρτωσε τον άτλαντα του Google Earth μέσα σε τρία δευτερόλεπτα, παρόλο που εκείνη τη στιγμή έτρεχαν παράλληλα 5 εφαρμογές.
Τρομερή εντύπωση προκάλεσε στο boygeniusreport.com το εξαιρετικά απλό στη χρήση του περιβάλλον εργασίας Sense αλλά και η ενσωματωμένη ψηφιακή φωτογραφική μηχανή των 8MPixels, η οποία μπορεί να τραβά βίντεο σε ποιότητα HD. Η νέα Android "ναυαρχίδα" της HTC αναμένεται να κυκλοφορήσει στην αμερικανική αγορά το καλοκαίρι από την εταιρεία κινητής τηλεφωνίας Sprint. Το HTC Evo 4G θα διαδεχθεί το επιτυχημένο μοντέλο HTC HD2.
Παραμένει ακόμα άγνωστο σε ποια τιμή θα κυκλοφορήσει το HTC Evo 4G στην αμερικανική αγορά αλλά και αν έλθει στην χώρα μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια