ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Εμφανίζεται τελικά το Galaxy S Pro;

Πάνω που είχαμε αποφασίσει ποιο θα είναι το Android κινητό που θα αγοράσουμε (αν έχουμε money) για την νέα σεζόν, ένα δημοσίευμα σε Ιταλικό τεχνολογικό blog μας βάζει ξανά σε σκέψεις. Το δημοσίευμα αυτό ανέφερε ότι η Samsung ετοιμάζει την qwerty έκδοση του Galaxy S.
Πολλοί θεώρησαν την είδηση ως ψεύτικη, αλλά αν το σκεφτούμε καλά, ήταν αναμενόμενη αυτή η κίνηση από την Samsung, αφού η ίδια είχε αφήσει να εννοηθεί ότι το κορυφαίο μοντέλο της σειράς Galaxy θα έχει και full-qwerty έκδοση, όπως συμβαίνει από πέρυσι και στην σειρά Omnia. Φωτογραφίες του αναμενόμενου Galaxy S Pro δεν υπάρχουν ακόμη, έτσι το hdblog.it, ανέβασε μία φωτογραφία με την πιθανή μορφή του. Τα χαρακτηριστικά του Galaxy S Pro, πέραν του πλήρους και φυσικού qwerty πληκτρολογίου, προβλέπεται να είναι ίδια με αυτά του Galaxy S, με super AMOLED οθόνη αφής στις 4″, επεξεργαστή Cortex A8 στο 1GHz, κάμερα 5MP (ίσως με LED flash), Wi-Fi, Bluetooth 3.0 και φυσικά Android 2.1.
Το Galaxy S Pro, σύμφωνα πάντα με την πηγή μας, αναμένεται να κυκλοφορήσει λίγους μήνες μετά το Galaxy S. Και τώρα που η Samsung ανέλαβε αυτοπροσώπως την διαθέση των προϊόντων της στην Ελλάδα ελπίζουμε το Galaxy S Pro να μην αργήσει όσο άργησε και το Omnia Pro.

Δεν υπάρχουν σχόλια