ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Samsung Clutch για κυρίες και Bly Ray notebook για κυρίους

Η Samsung παρουσίασε ένα νέο κινητό τηλέφωνο που διαθέτει οθόνη αφής και απευθύνεται στο γυναικείο πληθυσμό. Ονομάζεται Clutch και παίζει στην ίδια κατηγορία με το Samsung Glamour S7070. Διαθέτει επιπλέον μια κάμερα των 3MPixels, μια οθόνη αφής των 3,2" και μια πρόσθετη μπροστινή κάμερα για βιντεοκλήσεις.
Η μνήμη της συσκευής μπορεί να επεκταθεί, με τη χρήση καρτών μνήμης microSD, έως τα 16GB. Βέβαια μην περιμένετε ένα τέτοιο γκλαμουράτο κινητό να είναι φθηνό. Όσες φίλες θελήσουν να το αποκτήσουν θα πρέπει να καταβάλουν 520 δολάρια ή περίπου 370 ευρώ. Αλλά και θα πρέπει να περιμένουν να έρθει στη χώρα μας, γιατί αρχικά θα είναι διαθέσιμο μόνο στη Ν. Κορέα.
HOT NOTEBOOK ME BLY RAY
Η Gigabyte παρουσιάζει στην έκθεση τεχνολογίας CeBIT 2010, στη γερμανική πόλη Ανόβερο, ένα νέο notebook με διαγώνιο οθόνης 14'', οδηγό DVD/Blu-ray και μπαταρία έξι στοιχείων.
Το Q1447N θα μπορεί να δεχθεί επεξεργαστές Intel Core i3, i5 και i7 και είναι εξοπλισμένο με υποσύστημα γραφικών Nvidia Geforce 310M και οθόνη ανάλυσης 1366x768. Η μνήμη του μπορεί να φτάσει τα 8GB SO-DIMM DDR3. Ο σκληρός δίσκος του συστήματος είναι 2,5'' SATA στις 5400rpm και θα έχει χωρητικότητα από 250 έως 500GB.


Φυσικά το βάρος του είναι ιδανικό για μετακινήσεις και αποτελεί ένα πραγματικό κόσμημα με πολύ δυνατές επιδόσεις και πολυμεσικά χαρακτηριστικά που θα σας εντυωπσιάσουν για τα καλά.
Πηγη: Fudzilla

Δεν υπάρχουν σχόλια