ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η Acer φρεσκάρει το TimelineX 1830T

Το όνομα TimelineΧ μπορεί να μη σας λέει πολλά, πρόκειται όμως για μια σειρά από notebooks της Acer, τα οποία διακρίνονται για τον λεπτό (24mm πάχος) και ποιοτικό σχεδιασμό τους καθώς και την χαμηλή τους κατανάλωση, με αυτονομία μπαταρίας που μπορεί να φτάσει τις 8 ώρες. Πρόσφατα λοιπόν διέρρευσαν στον τύπο κάποιες λεπτομέρειες του νέου TimelineX 1830T που ανανεώνει το ήδη υπάρχον μοντέλο.
Το νέο TimelineX, όπως και ο προκάτοχός του θα έχει οθόνη LED backlight 11.6 ιντσών με ανάλυση 1366x768 pixels και θα είναι εξοπλισμένο με WiFi, card reader, έξοδο HDMI, καθώς και με gigabit ethernet.
Την πραγματική διαφορά όμως την κάνει ο επεξεργαστής Core i5-520UM ο οποίος έχει συχνότητα λειτουργίας 1,06GHz, που σε συνδυασμό με το Turbo Boost της Intel ανεβαίνει στα 1,86GHz. Τα γραφικά θα διαχειρίζονται από το ενσωματωμένο στον επεξεργαστή chipset σε συνδυασμό με το HM55 Express της Intel. Περισσότερα χαρακτηριστικά, αλλά και η ακριβής ημερομηνία κυκλοφορίας όπως και η τιμή του νέου TimelineX 1830T θα ανακοινωθούν στο τέλος του μήνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια