ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Φρέσκο netbook της Intel στη CeBIT

Η Intel παρουσίασε στη CeBIT το νέο της netbook που βασίζεται στο Convertible Classmate design, το οποίο έρχεται με χαρακτηριστικά slate υπολογιστή για τους γκατζετάκηδες που θέλουν να διαβάζουν ηλεκτρονικά βιβλία, να σερφάρουν στο ίντερνετ ή να κρατούν σημειώσεις. Φυσικά το φορητό θαύμα φέρει την σφραγίδα μιας ολοκληρωμένης πρότασης απο την γνωστή εταιρεία.
Στο λεπτό, η 10,1 ιντσών οθόνη του έχει τη δυνατότητα να περιστρέφεται και να διπλώνεται πάνω στο πληκτρολόγιο, μεταμορφώνοντας τη συσκευή σε έναν slate υπολογιστή. Σ' αυτήν τη θέση, ένα εικονικό πληκτρολόγιο εμφανίζεται στην οθόνη επιτρέποντας στους χρήστες να παίζουν παιχνίδια, να διαβάζουν e-books ή να πλοηγούνται στο Internet.
To νέο Convertible Classmate περιλαμβάνει μια ειδική e-reader εφαρμογή, η οποία επιτρέπει στους χρήστες ν' αλλάζουν σελίδες με ένα άγγιγμα ή μέσω του ειδικού πλήκτρου που εμφανίζεται στην οθόνη. Το e-book reader θα υποστηρίζει τύπους αρχείων, όπως PDF και ePub. Στα μέσα του έτους θα κυκλοφορήσει στην αγορά, σε τιμή που προς το παρόν παραμένει άγνωστη.

Δεν υπάρχουν σχόλια