ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

WIND: Δωρεάν κλήσεις σε σταθερά

Το νέο πακέτο δωρεάν ομιλίας προς σταθερά τηλέφωνα έχουν από σήμερα στη διάθεσή τους οι συνδρομητές WIND Καρτοκινητής.Το νέο πακέτο προσφέρει 120 δωρεάν λεπτά ομιλίας προς όλα τα εθνικά δίκτυα σταθερής τηλεφωνίας με κόστος ενεργοποίησης μόνο 5€ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 21%) και διάρκεια ισχύoς 30 ημέρες. Προκειμένου να ενεργοποιήσουν την υπηρεσία ή να ενημερωθούν για το υπόλοιπο του χρόνου ομιλίας τους, οι ενδιαφερόμενοι, χρειάζεται απλά να πραγματοποιήσουν μια δωρεάν κλήση στο 1268.
Οι συνδρομητές έχουν τη δυνατότητα να ενεργοποιήσουν την υπηρεσία μία φορά ανά 30 ημέρες. Μετά τη λήξη των 30 ημερών ή την κατανάλωση του δωρεάν χρόνου ομιλίας, η χρέωση πραγματοποιείται σύμφωνα με τον ισχύοντα τιμοκατάλογο της WIND Καρτοκινητής.
Με την προσθήκη του νέου αυτού πακέτου, η WIND Καρτοκινητή αποτελεί πλέον το πιο πλήρες πακέτο στην αγορά καρτοκινητής τηλεφωνίας αφού εκτός από Δωρεάν κλήσεις σε σταθερά προσφέρει απλά με μία ανανέωση απεριόριστη επικοινωνία προς όλη την WIND και όλη την Q εντελώς δωρεάν, διπλασιάζοντας ταυτόχρονα την αξία της κάρτας για να μιλάνε οι συνδρομητές όσο θέλουν με τα άλλα δίκτυα.

Δεν υπάρχουν σχόλια