ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Αδιάβροχη Sony Cyber-shot TX5

Οι Cyber-shot της Sony είναι φτιαγμένες για να αιχμαλωτίζουν τις απίθανες στιγμές της ζωής σας, οτιδήποτε κι αν κάνετε. Και αυτό είναι απόλυτα εξασφαλισμένο με τη νέα αδιάβροχη και ανθεκτική στη σκόνη, στα χτυπήματα και στο κρύο Cyber-shot TX5. Πρόκειται για την πρώτη φωτογραφική μηχανή της εταιρείας με μοντέρνα σχεδίαση, η οποία μπορεί να αντέξει σχεδόν οτιδήποτε της επιφυλάσσει ο γεμάτος δράση τρόπος ζωής σας.
Μόλις 17,7 χιλιοστά σε πάχος, είναι η πιο λεπτή και μικρή σε μέγεθος αδιάβροχη ψηφιακή φωτογραφική μηχανή στον κόσμο. Ποτέ δεν έχετε δει άλλη φωτογραφική μηχανή τόσο ανθεκτική σε κάθε καιρό όσο η νέα Cyber-shot της Sony! Είναι διαθέσιμη σε πέντε εκπληκτικούς χρωματισμούς (μαύρο, ασημένιο, ροζ, πράσινο, κόκκινο) και είναι έτοιμη να αποδώσει το ίδιο καλά τόσο κατά τη διάρκεια της νυκτερινής σας εξόδου, όσο και κατά την εξόρμησή σας με το ποδήλατο στο βουνό, μέσα στις λάσπες και το κρύο.
Αδιάβροχη μέχρι βάθος 3 μέτρων, η ΤΧ5 σας επιτρέπει να τη χρησιμοποιείτε στην πισίνα ή στη θάλασσα με μάσκα και αναπνευστήρα. Μπορείτε ακόμη και να επιλέγετε ρυθμίσεις στην LCD οθόνη αφής των 7,5 εκ. (3’’) μέσα στο νερό ή και όταν φοράτε γάντια.
Η ανθεκτική ΤΧ5 δεν αρκείται, όμως, σε αυτά: κρατά έξω τη σκόνη και μπορεί να συνεχίσει να λειτουργεί ακόμη και αν πέσει από ύψος 1,5 μέτρων. Μπορεί ακόμη να αντιμετωπίσει το κρύο μέχρι και -100C, γεγονός που την καθιστά ιδανική για τις εξορμήσεις σας για σκι ή για περιπετειώδη Σαββατοκύριακα στα βουνά.
Κάτω από το σκληρό περίβλημα της μηχανής κρύβεται ο εξελιγμένος αισθητήρας Exmor R CMOS με ανάλυση 10,2 ενεργά megapixel, ο οποίος σας εξασφαλίζει λεπτομερέστατες εικόνες με εκπληκτική απόδοση, όσον αφορά τα επίπεδα ψηφιακού θορύβου, σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Συνδυάζεται περίφημα με τον εξαιρετικό φακό Carl Zeiss, ο οποίος διαθέτει οπτικό zoom 4x και ευρεία γωνία λήψης 25mm για τέλεια καδραρισμένες λήψεις.
Η συνδυασμένη δύναμη του αισθητήρα Exmor R CMOS και του επεξεργαστή BIONZ επιτρέπει τη συνεχή λήψη ριπής σε πλήρη ανάλυση, στον εκπληκτικό ρυθμό των 10 καρέ ανά δευτερόλεπτο. Οι λειτουργίες Handheld Twilight και Anti Motion Blur χρησιμοποιούν μια υψηλής ταχύτητας λήψη ριπής έξι καρέ μειώνοντας το θόρυβο της εικόνας έως και 50% για ζωντανές, φυσικές εικόνες σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, εκεί που οι άλλες compact αγωνίζονται για ένα αξιοπρεπές αποτέλεσμα.
Η λειτουργία Intelligent Sweep Panorama βελτιώνει ένα ήδη πετυχημένο χαρακτηριστικό των Cyber-shot. Είναι απλούστατη στη χρήση… Απλά πατήστε το κουμπί του κλείστρου μια φορά και σαρώστε τη σκηνή με την φωτογραφική μηχανή. Η ΤΧ5 συρράπτει αυτόματα μια ριπή από λήψεις υψηλής ανάλυσης για να δημιουργήσει μια υπέρ-ευρυγώνια εικόνα. Ιδανική για τοπία ή για μεγάλες οικογενειακές συγκεντρώσεις, αυτή η λειτουργία έχει βελτιωθεί στον τομέα της επεξεργασίας των εικόνων και δίνει τέλειες πανοραμικές φωτογραφίες ακόμα και αν το αντικείμενο της φωτογράφισης κινείται.
Το βελτιωμένο interface στην οθόνη αφής καθιστά το χειρισμό της μηχανής ευκολότερο από ποτέ. Επιλέξτε με το δάκτυλό σας την επισκόπηση των εικόνων σας ή ‘σύρετε’ τα εικονίδια των λειτουργιών που χρησιμοποιείτε συχνότερα στην οθόνη του κυρίως μενού για ευκολότερη πρόσβαση. Αγγίξτε ένα εικονίδιο στην ευρεία οθόνη LCD και η μηχανή μεταβαίνει αμέσως σε λειτουργία λήψης HD video, ανεξάρτητα από τις τρέχουσες ρυθμίσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια