ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Έρχεται το… κινητό-PSP;!

Σύμφωνα με άρθρο της Wall Street Journal, η όχι-και-τόσο-επιτυχημένη πορεία της Sony Ericsson στα κινητά το τελευταίο διάστημα, που εν μέρει βασίζεται στο ότι καθυστέρησε να μεταβεί στη νέα μανία των κινητών με οθόνη αφής, έχει ένα ευχάριστο επακόλουθο για όλους εμάς: την επικείμενη εμφάνιση του… κινητού-PSP!
Αν και δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση του στυλ «το έχουμε έτοιμο και θα κυκλοφορήσει στις Χ του μήνα», ο Πρόεδρος της Sony Ericsson, Bert Nordberg, είπε (σε ελεύθερη απόδοση) : «Χάσαμε για τα καλά την πιθανότητα να παράσχουμε συσκευές υψηλής ποιότητας με οθόνη αφής. Τμήμα της ανάκαμψης μας θα είναι η πολύ καλύτερη σχεδίαση και η στενότερη συνεργασία με την συνεργάτιδα μας, Sony. Στο παρελθόν δεν υπήρχε κάτι που να ενώνει εμάς, την πλατφόρμα του PSP και την Sony, μα μπορείτε να περιμένετε πως θα ακούσετε περισσότερα για αυτό».
Αν αυτό δεν σημαίνει «κινητό-PSP» (ή, έστω, «κάτι παραπλήσιο»)… δεν ξέρω τι μπορεί να σημαίνει. Αμφιβάλω, πάντως, πως πρόκειται απλά για κινητά με πρόσβαση στο PlayStation Network.

Δεν υπάρχουν σχόλια